SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

ACİL ve ÖNEMLİ! KKTC’DE YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

ACİL ve ÖNEMLİ

KKTC’DE YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

KKTC Sağlık Bakanlığı ile yaz stajları ile ilgili görüşülmüştür. Yapılan görüşme sonucunda; pandemi nedeniyle üniversitelere yaz stajı için verilen kontenjan ve gün sayıları ihtiyacımızın çok altında kalmıştır. Bu nedenle tüm öğrencilerin staj yapmaları çok zorlaşmış, staj süreleri 3-5 aya kadar uzamak durumunda kalmıştır.

Bu nedenle özel hastanede yapılacak stajlar da kabul edilecektir (bölümünüze uygun birim aktif olarak çalışıyorsa -ÖRNEK: Anestezi bölümü öğrenciler için hastanenin ameliyathanesi olması lazım). Özel hastanede staj yapacak öğrenciler stajlarını kendileri ayarlayacak, okuldan onay alacaklardır.

ELEARNİNGTE STAJ TOPLANTI DERSİNE KAYIT OLUP TOPLANTIYA KATILABİLİRSİNİZ.