SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

YAZ STAJ DEFTERLERİ - YAZ STAJI YAPACAK TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !

ÖNEMLİ: Yaz staj yeri ayarlayamayan öğrenciler stajlarını 20 Eylül tarihine Kadar istedikleri tarihler arasında ayarlayıp yapabilirler. Ancak staj evraklarını staj başlama tarihinden 10 gün önce okula ulaştırmaları gerekir. (Belgeler önceki duyuruda mevcut)

YAZ STAJI YAPACAK TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

STAJ EVRAKLARI

Her bölüm öğrencisi KENDİ BÖLÜMÜNE AİT STAJ DEFTERLERİNİ aşağıdaki linklerden indirecekler.

1-YAZ STAJI DEVAM ÇİZELGESİ; her staj günü için günlük olarak doldurulup imzalatılacaktır.

2-YAPILMASI GEREKEN ZORUNLU İŞLEMLER ve SAYILARI mümkün olduğunca yapılacaktır.

3-YAPILAN İŞ FORMU; YAPILMASI GEREKEN ZORUNLU İŞLEMLER ve SAYILARI dikkate alınarak, en az staj gün sayısı kadar ve günlük olarak doldurulacaktır. Formun üst kısmına tarih yazılacak, alt bölümünde bulunan imza kısmı mutlaka imzalatılacak. İmzasız formlar kabul edilmeyecek (staj gününden sayılmayacaktır).

4-VAKA DEĞERLENDİRME FORMU olan bölümler bu formu da günlük olarak doldurup imzalatarak Yapılan iş formunun eki olarak koyacak.

5-STAJ DEĞERLENDİRME VE SONUÇ FORMU staj yaptığınız hastane/kurum tarafından doldurulacak; kaşeli, imzalı ve mühürlü   kapalı zarf içerisinde  teslim alınarak staj dosyasıyla birlikte teslim edilecek.

STAJ DEFTERİ OLUŞTURMA

STAJ DEĞERLENDİRME VE SONUÇ FORMU hariç olarak;

İÇERİK bölümünde yazılı olan sıralama ile defter oluşturulacaktır

1-DOSYA KAPAĞI

2-İÇERİK SAYFASI

3-YAZ STAJI DEVAM ÇİZELGESİ

4-YAPILMASI GEREKEN ZORUNLU İŞLEMLER ve SAYILARI sayfası

5-YAPILAN İŞ FORMU (staj gün sayısı kadar, tarih sıralı olacak şekilde)

6-VAKA DEĞERLENDİRME FORMU( yapması gereken bölümler-staj gün sayısı kadar, tarih sıralı olacak şekilde)

SIRALANDIKTAN SONRA KIRTASİYEDE DEFTER HALİNE GETİRİLECEK. (TELLE DE CİLTLETİLEBİLİR)

(Staj Değerlendirme ve Sonuç Formu Deftere İlave Edilmeyecek Kapalı Zarfta Teslim Edilecek)

7-Staj belgeleri defter haline getirildikten sonra Staj Değerlendirme ve Sonuç Formu ile birlikte

elden veya posta yolu ile danışman hocalara ulaştırılacaktır. Staj dosyaları değerlendirilecek, başarılı olanlar diploma başvurusunda bulunabilecekler. Eksik olan dosyalar öğrenciye bildirilecek, tamamlatılmak üzere bekletilecektir.

POSTA ADRESİ

Girne Amerikan Üniversitesi, Sağlık Meslek Yüksek Okulu

Üniversite Caddesi, P.K. 5, Karmi Kampüsü, Karaoğlanoğlu, Girne / KKTC

ÖNEMLİ

1. Staj programına devam zorunludur.  Staj kesintisizdir ve bölünemez.
  2.  Resmi tatil veya bayram günleri staj süresinden sayılmaz.
  3.  Öğrencinin stajına devam edemeyeceğine dair üniversite hastaneleri, devlet hastaneleri ya da sağlık ocaklarından alınmış rapor ile belgelendirilmiş hastalık halleri, hastalık dışında doğal afetler, ailevi veya kabul edilebilir başka nedenlerle, stajına devam edemeyeceğine ilişkin resmi belge sunan ve mazereti staj yürütücüsünün kabul edilen öğrenciler, devam edemedikleri staj sürelerini gün ve saat olarak tamamlamak zorundadırlar.

Aksi halde   öğrenci stajdan başarısız kabul edilir.

DUYURU .docx

1_anestezi.docx