SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

DÖNEM İÇİ STAJ YAPACAK OLAN SMYO ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE...

2020-2021 Bahar Dönemi Dönem İçi Staj Yapacak Olan Öğrencilerden Aşağıdaki Belgeler İstenmektedir;

1-SAĞLIK RAPORU

2-STAJ ÜCRET DEKONTU

3-DİĞER EVRAKLAR (Okulla görüşünüz)

• TAAHHÜTNAME
  • BAŞVURU FORMU
  • Negatif PCR testi (Staj başlamadan 10 gün içerisinde yapılmış)

1-SAĞLIK RAPORU: Sağlık raporu hem KKTC hem de Türkiye’den alınabilir.

• KKTC’den alınacak sağlık raporları KKTC devlet hastanelerinden alınacaktır.
  • Türkiye'den alacak olan öğrencilerimiz ise Devlet Hastanelerinden ya da tam teşekküllü Üniversite Hastanelerinden alabilirler.

SAĞLIK RAPORU İÇİN DİKKAT EDİLECEK ÖNEMLİ NOKTALAR.

• Sağlık raporunda HEPATİT B,C VE HIV testleri ve sonuç değerleri olması gerekiyor.
  • SİFİLİZ testi ve sonuç değerleri olması gerekiyor.
  • Akciğer grafisi sonuç raporu olması gerekiyor.

NOT: Tek sayfa Heyet Raporu kabul edilmemektedir. Muhakkak yukarıda belirtilen testlerin ayrıca sonuç değerlerini gösteren ek sayfalar olması gerekmektedir.

2- STAJ ÜCRET DEKONTU: Kooperatif Merkez Bankasına 200 TL Staj ücreti yatırılacak ve dekont ile birlikte sağlık raporu bölüme teslim edilecek. (KOOP BANK 83358-200TL)

NOT: 2019-2020 Bahar döneminde staj ücreti yatıran öğrenci varsa, dekont kopyası varsa ya da temin edilebilirse bu dönem için tekrar ücret yatırmaya gerek yoktur.

STAJ İÇİN İSTENEN TÜM EVRAKLAR EN GEÇ 9 NİSAN 2021 TARİHİNE KADAR ÖĞ.GÖR. A.BAKİ DOLU HOCA'YA İMZA KARŞILIĞI TESLİM EDİLECEKTİR.