HEMEN BAŞVUR
Dünya Mutfağı İncelikleri
- Mantarlı polenta
- Bonfile madalyon, Siyah mercimek, Bezelye püre, tuille ile
- Domatesli Kinoa salatası
- Kakaolu fındıklı sütlaç
Dünya Mutfak Sanatı
- Yeşil elmalı kök kereviz salatası, yoğurt ile
- Etli&piliçli fajita, avakado sos, salsa sos, ekşi krema ve biber sos ile
- Acılı karides, domates sos ile
- Creme brulee
Et Pişirme Sanatı
- Fırında pancar, maş fasulye, süzme peynir, zeytinyağı sos ile
- Kuzu kasri, mantar sos, balkabağı püre, pirinç kraker ile
- Roast beef, gravy sos, patates mus, karnıbahar püre ile
- Portakallı crepe süzette
Et Pişirme İncelikleri
- Benne soslu sebze kızartması, domates sos ile
- Portakal soslu ördek göğsü, tatlı patates, limonlu hurma ile
- Bonfile dilimleri, tereyağlı mantar, köpük ekmek ile
- Tereyağlı, limonlu elma tatlısı
Glutensiz Ürünler Sanatı
- Gluten Free Lemon Tart
- Almond Biscuit with Berries
- Gluten Free Tiramisu
- Spinach and Cheese Lasagna
KUTLAMALAR PASTAYLA BAŞLAR
- Orange and Date Muffin :
- Buttermilk Berry Muffin
- Chocolate Muffin
- Beer and Peanut Butter Cupcake
ÇİKOLATA MUCİZESİ
4 SAAT