- AKADEMİK
- FAKÜLTELER
- ECZACILIK FAKÜLTESİ
- İŞLETME FAKÜLTESİ
- SİYASAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
- HUKUK FAKÜLTESİ
- İLETİŞİM FAKÜLTESİ
- SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
- EĞİTİM FAKÜLTESİ
- BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
- MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
- SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
- TURİZM FAKÜLTESİ
- TIP FAKÜLTESİ
- Kariyer Merkezi
- YÜKSEKOKULLAR
- MESLEK YÜKSEKOKULU
- HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU
- HAVACILIK YÜKSEKOKULU
- SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU
- DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU (DANS)
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU (OYUNCULUK)
- HAZIRLIK OKULU
- LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ
- E-LEARNING
- AKADEMİK TAKVİM
- ÜNİVERSİTE HAKKINDA
- MESAJLAR
- KALİTE GÜVENCESİ
- Kalite Kılavuzu ve Formlar
- Kalite Kurulu Raporlar
- Kalite Kurulu Organizasyon Şeması
- Kalite Komisyonu Üyeleri
- Kalite Komisyonu Çalışma Takvimi
- Kalite Komisyonu Yönergesi
- Kalite Komisyonu Toplantı Tutanakları
- Kalite Komisyonu Amaçlar, Hedefler ve Etkinlikler
- Kalite Güvencesi Ofisi
- Kalite Kurulu İletişim
- İLETİŞİM
- GAÜ LOGO
- Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
- Vizyon ve Değerler
- Onursal Doktoralar
- GAÜ'nün Tarihçesi
- GAÜ'nün Misyonu
- Dünyada GAÜ
- AKREDİTASYON VE ÜYELİKLER
- Akademik İşbirlikleri
- ADAY
- ARAŞTIRMA
- KAMPÜS
- Oryantasyon Günleri
- E-Learning Merkezi
- Kampüs Haritaları
- Kültürlerarası Yaz Okulu
- Spor Kulüpleri
- Sağlık Merkezi
- Restorantlar
- Kültürlerarası Merkez
- Kampüs Haritaları
- Danışmanlık Servisi
- HİZMETLER
TURİZM FAKÜLTESİ
Duyurular
GAÜ'DEN
KONAKLAMA VE TURİZM İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU - 2020 YAZ OKULU DERSLERİ
Lecturer's Name & Surname | Course Code | Course Name | ||
DEPARTMENT OF TOURISM AND HOSPITALITY MANAGEMENT/GASTRONOMY/ CULINARY ARTS | ||||
İsmet ESENYEL (Assoc.Prof.Dr.) | THM 115 | Introduction to Hospitality | ||
full time | THM 448 | International Resort Devolopment | ||
THM 514 | Resort Devolopment Management | |||
| ||||
Hüseyin BOZDAĞLAR (Assoc.Prof.Dr) | THM 229 | Business Accounting | ||
full time | THM 517 | Accounting For The Hotel Operations | ||
Blend Ibrahim (Dr.) | THM 117 | Intro To /business Management | ||
full time | THM 331 | Tourism Marketing & Sales | ||
GAS 301 | Marketing In Food & Beverage Management | |||
| ||||
Gastronomy Lecturers | ||||
Mustafa Şah | THM 332 | Beverage Culture & Restaurant Management | ||
full time | THM 442 | international Catering Management | ||
Ali Özçil | AŞÇI 104 | Restorant Yonetimi | ||
full time | GAS 105 | Sanitaion & Personal Hygine | ||
GAS 110 | Kitchen Management | |||
Münür Taçoy | ASCI 207 | Servis Teknikleri | ||
full time | GAS 303 | Restaurant Structure & Design | ||
GAS 307 | Food, Culture & Society | |||
Filiz Kanioz | ASCI 109 | Mutfak Yonetimi | ||
full time | GAS 109 | History of Food & Beverage | ||
GAS 401 | Event Management | |||