- Öğrenci Kongresi
- Deprem
- AKADEMİK
- FAKÜLTELER
- ECZACILIK FAKÜLTESİ
- İŞLETME FAKÜLTESİ
- SİYASAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
- HUKUK FAKÜLTESİ
- İLETİŞİM FAKÜLTESİ
- SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
- EĞİTİM FAKÜLTESİ
- BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
- MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
- SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
- TURİZM FAKÜLTESİ
- TIP FAKÜLTESİ
- YÜKSEKOKULLAR
- MESLEK YÜKSEKOKULU
- HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU
- HAVACILIK YÜKSEKOKULU
- SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU
- DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU (DANS)
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU (OYUNCULUK)
- HAZIRLIK OKULU
- LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ
- E-LEARNING
- AKADEMİK TAKVİM
- ÜNİVERSİTE HAKKINDA
- MESAJLAR
- KALİTE GÜVENCESİ
- Kalite Kılavuzu ve Formlar
- Kalite Kurulu Raporlar
- Kalite Kurulu Organizasyon Şeması
- Kalite Komisyonu Üyeleri
- Kalite Komisyonu Çalışma Takvimi
- Kalite Komisyonu Yönergesi
- Kalite Komisyonu Toplantı Tutanakları
- Kalite Komisyonu Amaçlar, Hedefler ve Etkinlikler
- Kalite Güvencesi Ofisi
- Kalite Kurulu İletişim
- İLETİŞİM
- GAÜ LOGO
- Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
- Vizyon ve Değerler
- Onursal Doktoralar
- GAÜ'nün Tarihçesi
- GAÜ'nün Misyonu
- Dünyada GAÜ
- AKREDİTASYON VE ÜYELİKLER
- Akademik İşbirlikleri
- ADAY
- ARAŞTIRMA
- KAMPÜS
- Oryantasyon Günleri
- E-Learning Merkezi
- Kampüs Haritaları
- Kültürlerarası Yaz Okulu
- Spor Kulüpleri
- Sağlık Merkezi
- Restorantlar
- Kültürlerarası Merkez
- Kampüs Haritaları
- Danışmanlık Servisi
- HİZMETLER
GAÜ Gastronomi Bölümü Uluslararası Arenada Kendisinden Söz Ettirmeye Devam Ediyor
Haberler
GAÜ'DEN
GAÜ Gastronomi Bölümü Uluslararası Arenada Kendisinden Söz Ettirmeye Devam Ediyor
GAÜ GASTRONOMİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ ALİ ÖZÇİL UNESCO’NUN ORGANİZASYONUNA ÖZEL DAVETLİ OLARAK KATILDI
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Ali Özçil, Gaziantep’in Birleşmiş Milletiler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü UNESCO’nun İstanbul’da gerçekleştirdiği davetine özel konuk olarak katıldı.
Gaziantep’in “Yaratıcı Şehirler Ağı’na” dahil olması nedeniyle 20 Şubat 2016 tarihinde İstanbul Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen, TC Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı özel kutlama yemeğinde Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in özel davetlisi olarak katıldı.
GAÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Ali Özçil yaptığı açıklamada, mutfak sanatlarının önemli ve ciddi bir konu olduğunu belirterek, GAÜ olarak uluslararası arenada her fırsatta yer aldıklarını ve göstermiş oldukları başarılardan dolayı UNESCO gibi önemli oluşumun GAÜ’yü tanıdığını ve bu sayede KKTC’yine tanıdıklarını belirtti. Organizasyon bünyesinde Uluslararası Yiyecek İçecek danışmanı Osman Serim ve Sabah Gazetesi gastronomi yazarı Ahmet Örs gibi alanında önemli isimler ile yakın ilişkiler içerisinde olduklarını söyleyen Özçil, Uluslararası gastronomi duayenlerinin GAÜ’yü yakından takip ederek taktir ettiklerini söyledi.
Öçil ayrıca, GAÜ Gastronomi olarak 2015-2016 Akademik yılı içerisinde 2 önemli uluslararası yarışmada boy gösterdiklerini ve yüzlerce yarışmacı arasında madalya kazandıklarını vurguladı. Özçil bunun yanında, KKTC’de Gastronomi alanında GAÜ bünyesinde daha birçok çalışma yapılarak, KKTC’nin turizm ve gastronomi alanında hak ettiği yeri almasının temennisi içerinde olduğunu ifade etti.