- AKADEMİK
- FAKÜLTELER
- ECZACILIK FAKÜLTESİ
- İŞLETME FAKÜLTESİ
- SİYASAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
- HUKUK FAKÜLTESİ
- İLETİŞİM FAKÜLTESİ
- SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
- EĞİTİM FAKÜLTESİ
- BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
- MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
- SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
- TURİZM FAKÜLTESİ
- TIP FAKÜLTESİ
- Kariyer Merkezi
- YÜKSEKOKULLAR
- MESLEK YÜKSEKOKULU
- HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU
- HAVACILIK YÜKSEKOKULU
- SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU
- DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU (DANS)
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU (OYUNCULUK)
- HAZIRLIK OKULU
- LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ
- E-LEARNING
- AKADEMİK TAKVİM
- ÜNİVERSİTE HAKKINDA
- MESAJLAR
- KALİTE GÜVENCESİ
- Kalite Kılavuzu ve Formlar
- Kalite Kurulu Raporlar
- Kalite Kurulu Organizasyon Şeması
- Kalite Komisyonu Üyeleri
- Kalite Komisyonu Çalışma Takvimi
- Kalite Komisyonu Yönergesi
- Kalite Komisyonu Toplantı Tutanakları
- Kalite Komisyonu Amaçlar, Hedefler ve Etkinlikler
- Kalite Güvencesi Ofisi
- Kalite Kurulu İletişim
- İLETİŞİM
- GAÜ LOGO
- Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
- Vizyon ve Değerler
- Onursal Doktoralar
- GAÜ'nün Tarihçesi
- GAÜ'nün Misyonu
- Dünyada GAÜ
- AKREDİTASYON VE ÜYELİKLER
- Akademik İşbirlikleri
- ADAY
- ARAŞTIRMA
- KAMPÜS
- Oryantasyon Günleri
- E-Learning Merkezi
- Kampüs Haritaları
- Kültürlerarası Yaz Okulu
- Spor Kulüpleri
- Sağlık Merkezi
- Restorantlar
- Kültürlerarası Merkez
- Kampüs Haritaları
- Danışmanlık Servisi
- HİZMETLER
ÖZÇİL, “MUTFAKTA HAKİMİYET HERŞEYDEN ÖNCE GELİR”
Haberler
GAÜ'DEN
ÖZÇİL, “MUTFAKTA HAKİMİYET HERŞEYDEN ÖNCE GELİR”
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Gastronomi Bölümü Akademisyeni Şef Ali Özçil ODTÜ öğrencilerini mutfakta ağırladı.
Şef Ali Özçil , Girne Amerikan Üniversitesi Gastronomi mutfağında ODTÜ’den gelen Aşçılık ve Gastronomi bölümü öğrencilerini ağırladı. Ağırlamada öğrencilere yemek yapma yöntemleri, püf noktalar ve mutfakta kullanılan bıçaklar hakkında bilgi verdi.
Özçil, her şefin kendi masat ve bıçağı olduğunu belirterek;‘‘ Her şef kendi masat ve bıçağını kullanmalıdır. Mutfakta herkesin kendi imzalı ürünleri bulunmalıdır’’ ifadelerini kullandı.
Şef Ali Özçil misafir öğrencilere; ‘‘ Ben öğrencilere mutfakta lider olmaları gerektiğini; yemek yapmaktan önce liderlik statüsünde olmalarının gerektiğini öğretiyorum. Mutfakta hakimiyet her şeyden önce gelir’’ dedi.
Özçil , öğrencilerle yemek denemeleri ve mutfakta kullanılan bıçaklarla denemeler yapmasının ardından birbirinden farklı yemekler yaparak öğrencilere sundu.