GAÜ MİMARLIK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ, AKPINAR'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

GAÜ MİMARLIK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ, AKPINAR'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu, Mimarlık Kulübü, GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar`ı makamında ziyaret etti.

GAÜ Mimarlık Kulübü öğrencilerinden temsilciler, Kurucu Rektör Akpınar`a yaptıkları ziyarette, kulüp olarak ortaya koydukları projelerden ve yapmayı planladıkları hakkında bilgi aktarımında bulundu.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Akpınar, Mimarlık Kulübü öğrencilerine başarılar dileyerek, GAÜ`nün arık öğrencilerin yaratıcı hayal gücü ile şekilleneceğini belirtti. Akpınar açıklamasının devamında, GAÜ bünyesinde bulunan fakültelerin, yeni akademik yıl ile birlikte değişim süreci içerisinde olacağını ifade ederek, bu süreç içerinde geleceğe yönelik farkındalık yaratacak adımlar atılacağını söyledi.