GAÜ VE UHA’YA EUROASIA AIRSHOW ANTALYA’DA YOĞUN İLGİ

GAÜ VE UHA’YA EUROASIA AIRSHOW ANTALYA’DA YOĞUN İLGİ

GAÜ, EUROASIA AIRSHOW’A YENİ NESİL EĞİTİM UÇAĞI DA 40 İLE KATILDI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve  GAÜ Uluslararası Havacılık Akademisi (UHA) “Tutkun Senin Geleceğin” sloganı ile , Antalya’da düzenlenen “EuroAsia Airshow 2018”e katıldı.

25-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya Uluslararası Havalimanı’nda gerçekleşen Eurasia Airshow dahilinde, etkileyeci uçak sergileme alanını ve nefes kesen uçuş gösterilerini yakından görmek  isteyenlerin ziyarette bulunduğu fuarda, GAÜ eğitim uçağı ve standı yoğun ilgi gördü.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Havacılık Yüksekokulu Müdürü Kaptan Pilot Mehmet Muhtaroğulları, birçok dünya markası ile birlikte aynı fuarda olmaktan büyük gurur duyduklarını belirterek, katılımcıların GAÜ’nün eğitim uçağı DA40’a ve stantına yoğun ilgi gösterdiklerini belirtti. Muhtaroğulları ayrıca, havacılık sektörünün hız kesmeden büyümeye ve gelişmeye devam ettiğini bildirerek, GAÜ olarak da, bu gelişim ve büyümeye ayak uydurduklarını vurguladı.