- AKADEMİK
- FAKÜLTELER
- ECZACILIK FAKÜLTESİ
- İŞLETME FAKÜLTESİ
- SİYASAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
- HUKUK FAKÜLTESİ
- İLETİŞİM FAKÜLTESİ
- SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
- EĞİTİM FAKÜLTESİ
- BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
- MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
- SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
- TURİZM FAKÜLTESİ
- TIP FAKÜLTESİ
- Kariyer Merkezi
- YÜKSEKOKULLAR
- MESLEK YÜKSEKOKULU
- HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU
- HAVACILIK YÜKSEKOKULU
- SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU
- DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU (DANS)
- SAHNE SANATLARI YÜKSEKOKULU (OYUNCULUK)
- HAZIRLIK OKULU
- LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ
- E-LEARNING
- AKADEMİK TAKVİM
- ÜNİVERSİTE HAKKINDA
- MESAJLAR
- KALİTE GÜVENCESİ
- Kalite Kılavuzu ve Formlar
- Kalite Kurulu Raporlar
- Kalite Kurulu Organizasyon Şeması
- Kalite Komisyonu Üyeleri
- Kalite Komisyonu Çalışma Takvimi
- Kalite Komisyonu Yönergesi
- Kalite Komisyonu Toplantı Tutanakları
- Kalite Komisyonu Amaçlar, Hedefler ve Etkinlikler
- Kalite Güvencesi Ofisi
- Kalite Kurulu İletişim
- İLETİŞİM
- GAÜ LOGO
- Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
- Vizyon ve Değerler
- Onursal Doktoralar
- GAÜ'nün Tarihçesi
- GAÜ'nün Misyonu
- Dünyada GAÜ
- AKREDİTASYON VE ÜYELİKLER
- Akademik İşbirlikleri
- ADAY
- ARAŞTIRMA
- KAMPÜS
- Oryantasyon Günleri
- E-Learning Merkezi
- Kampüs Haritaları
- Kültürlerarası Yaz Okulu
- Spor Kulüpleri
- Sağlık Merkezi
- Restorantlar
- Kültürlerarası Merkez
- Kampüs Haritaları
- Danışmanlık Servisi
- HİZMETLER
GAÜ GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİNDEN, ULUSLARARASI YARIŞMADA 10 MADALYA
Haberler
GAÜ'DEN
GAÜ GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİNDEN, ULUSLARARASI YARIŞMADA 10 MADALYA
TAŞED (Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu), WACS (World Association of Chefs Societies) işbirliği ile 16.’sı düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri kapsamında, Türk aşçıları , dünya aşçları ile İstanbul’da biraraya geldi.
30 ülkeden 450 ‘si yabancı olmak üzere toplam 2100 aşçı’nın 75 kategoride yarıştığı ve 25’i yabancı olmak üzere 100 jüri üyesinin katıldığı Mutfak Günlerini, yaklaşık 30.000 kişi ziyaret etti.
Bireysel yarışmalar yanında ekip yarışmalarının da yer aldığı TÜYAP bünyesinde, aşçılar kıyasıya mücadele verirken, GAÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri 8 farklı katagoride toplamda 10 madalya almaya hak kazandı.
Konuyla ilgili GAÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden yapılan açıklamda, öğrencilerin farklı kategorilerde katılmış oldukları yarışmalarda başarı göstererek çeşitli ödüller kazandıkları ifade edildi. GAÜ öğrencilerinin göstermiş oldukları performansdan dolayı, GAÜ ve bölüm adına büyük gurur ve sevinç yaşandığı ifade edilen açıklamada, öğrencilerin disiplinli çalışmaları, bilgi, becerileri ve yaratıcılıkları ve de sergilemiş oldukları öz güvenin, kendilerini başarıya ve ödüle götüren faktörler olduğu vurgulandı.
Sekiz kategoride yarışan GAÜ öğrencileri toplamda, 1 Altın, 6 Gümüş ve 3 Bronz madalya kazandıkları ifade edilen açıklamada, öğrencilerin bu tip yarışmalara katılmalarının, öz güvenlerinin güçlendirdiğini, dünyadaki diğer genç ve usta aşçılarla biraraya gelmelerini, kendilerini geliştirmelerini ve tecrübe kazanmalarını sağladığı vurgulandı.