KİŞİSEL GELİŞİM İÇİN 12 FİLM 12 HAFTA PROJESİNE GAÜ ÖĞRENCİLERİNDEN YOĞUN İLGİ

Haberler

GAÜ'DEN

KİŞİSEL GELİŞİM İÇİN 12 FİLM 12 HAFTA PROJESİNE GAÜ ÖĞRENCİLERİNDEN YOĞUN İLGİ

KİŞİSEL GELİŞİM VE KARİYER GÜNLERİ, SEMİNERLER İLE DEVAM EDİYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Öğrencileri`nin eğitimleri sırasında kendilerini tanımalarında, kariyerlerinin planlanmasında destek sağlamak, iş dünyasının beklentileri hakkında bilgi vermek ve mezuniyet sonrası da,  kendilerini geliştirebilecekleri işlere yönelmelerinde yol göstermek amacıyla, Girne Amerikan Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü tarafından planlanan, kariyer etkinlileri, “Kariyer ve Kişisel Gelişim için 12 Film/12 Hafta” etkinlikleri ile başladı.

GAÜ bünyesinde bulunan 12 farklı fakülte ve yüksek okul ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilecek olan film gösterimleirnin ilk haftasında, İşletme ve işletişim fakülteleri ortaklığında, öğrencilerin yoğun katılımı ile; “Le Capital ve Stajyer” filimleri gösterildi.

Etkinliklerin bir başka bölümü olan “Seminerler” dizisinin ilki olan “İş Yaşamına Geçiş: Özgeçmiş, Kapak ve Beyanat Yazılımı” konul seminer ise 12 Aralık’ta Türkçe, 13 Aralık’ta ise İngilizce olarak, saat 17:00’da GAÜ Millenium Senato Hall’de gerçekleşecek. GAÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatma Demir tarafından verilecek olan seminerde, öğrencilere; özgeçmiş, kapak ve kişisel beyanat yazmanın püf noktaları ve detayları aktarılacak.

Konuyla iligli GAÜ’den yapılan açıklamada, Seminerin tüm GAÜ öğrencilerine açık olarak gerçekleştirileceği belirtilirken, etkinliğin 12 Aralık’ta Türkçe, 13 Aralık’ta ise İngilizce olarak düzenleneceği ifade edildi.