GAÜ MCC, 'CHRISTMAS MARKET' İLE TÜM DÜNYAYI BİRARAYA GETİRİYOR

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ MCC, 'CHRISTMAS MARKET' İLE TÜM DÜNYAYI BİRARAYA GETİRİYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 120 farlı ülkeden gelen öğencileri ile birlikte, yeni yılı öncesi  gerçekleştirecek olduğu “Christmas Market” etkiniği ile tüm dünyayı biraraya getirmeye hazrlanıyor.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Multicultural Center tarafından, dini kökenlerden bağımsız olarak; öğrencilerin hayatını renklendirmek ve iletişim kabiliyetlerini arttırmak amacı ile organize edilen “GAÜ Christmas Market (Noel Pazarı)” etkinliği 13-14 Aralık tarihleri arasında karnaval havasında gerçekleşecek.

Konuyla iligli GAÜ`den yapılan açıklamada; Christmas Market etkinliğinin amacının, öncelikli olarak GAÜ bünyesinde bulunan çeşitli ülkelerden 17.000 öğrenci ,1000’e yakın akademik ile  idari kadroyu bir araya getirmek ve  kaynaştırmak olduğu belirtildi.

 13 -14 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan Christmas Market etkinliği kapsamında, GAÜ ailesi arasında hediye alışverişleri yapılmasının planlandığı ifade edilirken, etkinlik dahilinde ayrıca; kareoke, sinema, noel şarkıları gibi birçok organizasyonun gerçekleşeceği de vurgulandı.

Christmas Market bünyesinde stand kiralamak isteyenlerin,  mcc@gau.edu.tr mail adresinden veya +90 (392) 650 2000 (Dahili: 1447) numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabileceği bildirildi.