GAÜ’den; İngiltere’de Pahalı Eğitim Alternatifi Yerine, Ayni Kalitede Yüksek Eğitim Veya Çift ...

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’den; İngiltere’de Pahalı Eğitim Alternatifi Yerine, Ayni Kalitede Yüksek Eğitim Veya Çift ...

‘Girne Amerikan Üniversitesi’ ile ‘University Of London’ 2016-2017 Akademik Yılı’nda; GAÜ öğrencilerinin öncelikli yararlanacağı şekilde işbirliklerini artırıp, en üst akademik düzeye de taşıma konusundaki karşılıklı çalışmalarına devam ediyor.

Girne Amerikan Üniversitesi’nden verilen bilgiye göre;  Girne Amerikan Üniversitesi’nin, Universtiy Of London International Programmes ile birlikte yürüttüğü ortak lisans ve yüksek lisans programı doğrultusunda,  eğitim sürecini başarı ile tamamlayan GAÜ Öğrencileri iki diplomaya hak kazanırlarken, çalışanlar veya KKTC Üniversiteleri’nde öğrenimlerini sürdürmekte olan  öğrencilerin de yararlanabileceği ve değişen koşullara uyabilmek için toplumsal, kültürel ve yönetimsel ortamlarda yeni yöntemleri kullanma olarak adlandırılabilecek program (inovatif),  Ekonomi, Finans, İşletme ve Hukuk ana bilim dallarını kapsıyor.

 

Eğitim Programı; Girne Amerikan Üniversitesi koordinasyonunda olmak üzere, üniversite mezunu ülke ve yabancı ülke vatandaşlarını da yararlanma kapsamına alıyor.

 

Öğrenciler; GAÜ bünyesinde verilecek olan derslerin tamamlanması ve  girecekleri sınavlardan başarılı olmaları halinde , ‘Universtiy Of London International Programmes’den  diploma alma hakkı kazanabilecekler.

 

Kuzey Kıbrıs’ta,  yüksek eğitim alanında ulaştığı yüksek standart ile uluslararası akretidasyonlarını güçlendiren Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) Uluslararası platformlarda rekabete açık bireyler yetiştirmek amacı ile hayata geçirdiği programı tamamlayan öğrenciler; Yine İngiltere’nin köklü ve saygın üniversitelerinden biri olan ‘University of London’ International Programmes diploması ile birlikte “çifte diploma” statüsünü , İngiltere’de olma zorunluluğundan kaynaklanacak ekonomik sorunlar gibi, küresel eğitimin önündeki engellemeleri  yaşamadan  kazanma imkanı  bulabilecekler.

 

GAÜ’den yapılan açıklamada, program ile ilgilenen öğrenci adaylarının london@gau.edu.tr  elektronik posta adresinden bilgi alabilecekleri bildirildi.