The International Prep School’dan Yıl Sonu Gösterisi

The International Prep School’dan Yıl Sonu Gösterisi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) okullar grubuna bağlı The International Prep School Lower Section Anasınıfı, birinci ve ikinci sınıflardan oluşan yıl sonu etkinliği, GAÜ Spectrum’da düzenlenen muhteşem bir organizasyonla yapıldı. İngilizce, Türkçe ve Fransızca hazırlanan gösterilerde ailelerin katılımı çok yoğundu.

The International Prep School Müdürü Paula Branch’in açılış konuşmasıyla başlayan gecede, Branch, gecenin hazırlanmasında büyük emeği olan başta Müdür Yardımcısı Fatoş Mertekçi ve Müzik Öğretmeni olmak üzere tüm öğretmenlere teşekkür etti.

GAU Stage School öğretmenleri tarafından hazırlanan, miniklerden oluşan bale grubunun gösterisinin sergilendiği yıl sonu gösterisinde İkinci sınıflar; 2Öİ- Calling All The Monsters, 2AK- Better When I’m Dancing, 2EÖ-Sorry, 2FM-Rednex dans gösterilerini, Birinci sınıflar; 1AC-Summer Song,1HP-Ants Go Marching, 1LC-Penguin Dance, 1MS- Autumn Songs ve anasınıflardan RecVB-Lean On, RecEA-Livin’La Vida Loca dans gösterilerini sundu. The International Prep School, yabancı uyruklu öğrencileri tarafından sergilenen ‘’Ülkemi Tanıyorum’’ konulu Türkçe tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.

Gösteriler tüm öğrencilerden oluşan muhteşem bir finalle sona erdi. Öğrenciler ellerindeki tahta çubuklarla ritim tutarak sahnedeki yerlerine yerleştiler. Etkinlikte unutulmaz dakikalar yaşayan aileler çocuklarını uzun süre ayakta alkışladı.