The American Future College Yerleştirme ve Burs Sınavı 18 Haziran’da Gerçekleşecek

Haberler

GAÜ'DEN

The American Future College Yerleştirme ve Burs Sınavı 18 Haziran’da Gerçekleşecek

Girne Amerikan Üniversitesi(GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren The American Future College, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı 6. sınıfa kayıt olacak öğrenciler için düzenlenecek Yerleştirme ve Burs Sınavı 18 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek.

Konuyla ilgili The American Future College’den yapılan açıklamada, Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sınavının, 18 Haziran Cumartesi Günü saat 9.00’da başlayacak ve iki oturum şeklinde The American Future College Alayköy yerleşkesinde yapılacağı bildirilirken, 1. oturumda Türkçe 27 , Fen Bilimleri 14, Sosyal  Bilimler 10 sorudan oluşurken;  2. oturumun ise 22 İngilizce ve 27 Matematik sorusundan oluşacağı bildirildi.

 

Kayıtlar, 17 Haziran Cuma günü mesai bitimine (Saat 15.30 ‘a) kadar devam edecek belirtilen açıklamada, sınav girmek isteyen adayların öğrenci belgesi, bir adet vesikalık fotoğrafı ve sınav ücretiyle birlikte The American Future College’e başvurması gerektiği vurgulandı.

 

GAÜ Okullar Grubu’nun,  KKTC’de Avrupa Birliği (AB) Eğitimde Kalite Ödülü ECIS ödülüne sahip tek eğitim kurum olmasının yanısıra, uluslararası standartlarda A/As Level ve IGCSE kalite standartlarında eğitim verdiği ve ayrıca Edexcel, Cambridge, FEDE gibi uluslararası kalite ve akreditasyon kurumlarına da tam üyeliğinin bulunduğu belirtildi.