GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği’nden, Materyal Sergisi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği’nden, Materyal Sergisi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Azize Ummanel, “Materyal Sergisi” hakkında bilgilendirdi.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Bölümü Öğretmenliği öğrencilerinin Materyal Geliştirme, Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı, Matemetik Eğitimi, Çocuk Edebiyatı, Çocuk ve Medya  ve Topluma Hizmet uygulamaları dersinde hazırlamış olduğu materyal sergisi açıldı.

 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Azize Ummanel, “Materyal Sergisi” hakkında bilgilendirdi.

 

Ummanel, “Bu sergi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünün yıl sonu sergisidir. Her yıl öğrencilerle birlikte yaptığımız ürünleri sergiliyoruz. Her yıl tecrübelendiğimiz için bu sergide her sene daha da büyüyor, daha da kapsamlı oluyor. İlk zamanlarda bir katta sergilerken ürünlerimizi şimdi fakültenin bütün katlarında ürünlerimiz var. Tek bir derse ait olmayıp  birçok derse ait ürünlerin ortaya konduğu bir sergidir.

 

Birinci amacı öğrencilerimizin tüm yıl boyunca  emek vererek oluşturdukları ürünleri göstermek,bölüm olarak boş durmuyoruz bunları yapıyoruz diyebilmek. Çünkü çok emek veriyorlar ve görsel anlamda çok materyal var.ilk amacımız bunları fakültedeki diğer bölümlerle paylaşmak. Ikinci amacımız günün sonunda gönüllerinden kopanları ihtiyacı olan okullarla ve çocuklarla paylaşmak. Ikinci ve daha büyük olan amacımız aslında bu kişilerle paylaşmak.

 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı Azize Ummanel: Öğrenciler bu bölümü seçtikleri zaman çok eğlenceli zamanlar geçirecekler bundan emin olabilirler”

 

Ummanel, “Eğer okul öncesi öğretmeni olarak kariyerlerine başlayacaklarsa hiçbir zaman içlerindeki çocuk sevgisini  ve mesleki sevgiyi kaybetmemeliler.gelecek olan öğrenciler ise iyi düşünüp iyi karar versinler  ve gerçekten büyük bir özveriyle çalışacaklarsa bu bölümü seçsinler. Bu bölümü seçtikleri zaman çok eğlenceli zamanlar geçirecekler bundan emin olabilirler” dedi.