GAÜ Kral ve Kraliçesini Seçti

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Kral ve Kraliçesini Seçti

Girne Amerikan Üniversitesi’nin Telsim Ana Sponsorluğunda her yıl geleneksel olarak düzenlenen GAÜ Kral ve Kraliçesinin seçildiği güzellik yarışması muhteşem sahne şovları ve organizasyonlarla gerçekleşti.

GAÜ KKTC Yerleşkesi, Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşen güzellik yarışmasına, GAÜ öğrencilerinin yanı sıra basın da büyük ilgi gösterdi. GAÜ 2016 Güzellik Yarışması’nda, yarışmacıların sahne şovlarının dışında GAÜ Dans Kulübü, GAU Dans Akademisi ve GAÜ öğrencilerinin sergilediği çeşitli sahne performansları izleyenleri büyüledi.

 

GAÜ 2016 Güzellik Yarışmasında, yarışmacılar gösterdikleri sahne performansı ve konuşmaları ile büyük beğeni toplarken heyecanlarını da gizleyemediler.

 

Yarışmacıların sahne şovları ve Juju Butik tarafından sağlanan abiye kıyafetleriyle izleyicileri büyülediği gecede, jüri başkanlığını GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal üstlenirken, yarışma jürisinde GAÜ Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr. Sualp Davut, GAÜ Sahne Sanatları Dans Bölümü Başkanı Galip Emre, Marketing Koordinatörü Leyla Biçer, Telsim Marketing temsilcisi Sevim Beşok, Kıbrıs Gazetesi Magazin Müdürü Orhan İsmailoğlu, Kıbrıs TV program yapımcısı ve sunucusu Ayşe Gürkan, Memduh Erdal Parfümeri Lokal Market Koordinatörü İpek Tüken, Juju Butik adına Aycan Ünal, Le Chateau Lambousa Hotel Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Atman bulundu.

 

GAÜ 2016 Güzellik Yarışmasında, ana sponsor önceki yıllardaki gibi Telsim olurken, kız öğrencilerin abiye kıyafetleri Juju Butik tarafından sağlandı, makyajları ise Memduh Erdal parfümerinin ünlü makyözleri tarafından yapıldı. 

 

2016 yılının “Kraliçe”si Glory Chinyere Ozoeze, “Kral”ı ise Gideon Ashriel Abhraham oldu.

 

Jürinin seçim yapmakta zorlandığı GAÜ 2015 Güzellik Yarışması’nın finalinde kral Gideon Ashriel Abhraham, kraliçe Glory Chinyere Ozoeze olurken, ikincilikleri erkeklerde Furkan Alperen Koç ve kızlarda Rüzgar Utku, üçüncülükleri de erkeklerde Doğukan Zorer ve kızlarda Anna Losich kazandı.