1.GAÜ League of Legends Turnuvası’na Yoğun İlgi

Haberler

GAÜ'DEN

1.GAÜ League of Legends Turnuvası’na Yoğun İlgi

Girne Amerikan Üniversitesi ( GAÜ) Telsim Anasponsorluğunda gerçekleşen Bahar Etkinlikleri kapsamında 1.GAÜ League Of Legends (LOL) turnuvası, yoğun katılım ile gerçekleşti.

Sosyal medya kanalı Twitch üzerinden yapılan yayını 6 bin kişi seyretti.

 

GAÜ Uluslararası Spectrum Kongre salonunda, Telsim Anasponsorluğunda düzenlenen turnuva RİOT, Legend, Extend, Cmr Reklam Ajansı katkılarıyla gerçekleştirildi. KKTC geneli yapılan League Of Legends (LOL) turnuvası her kesimden yoğun ilgi gördü. GAÜ’de League Of Legends (LOL) turnuvasını sosyal medya kanalı twitch üzerinden 6 bin kişi izledi. GAÜ, gençlerin hobisi ve trendi olan bu strateji oyununa duyarsız kalmayıp, League Of Legends turnuvası etkinliği düzenledi. KKTC’ nin şampiyon takımını belirledi.

 

League Of Legends (LOL) yarışmasına 16 takım katıldı.Final 3 round’tan oluştu.Final serisi TeamZero ve KFC takımları arasında oldu.Bu seri de iki maçı alan KFC kazanan takım oldu.

 

İki gün boyunca süren League Of Legends turnuvasının şampiyon takım kaptanı Barışcan Mercan; Başarılı olmalarının sebebini daha önceden katılmış oldukları turnuvaların, kendilerine kattığı tecrübelere ve takım olarak oyunu sakin oynamalarına bağlıyor.

 

Barışcan Mercan, Daha önceki turnuvalara bu kadar hazırlanmadıklarını, GAÜ League Of Legends turnuvası büyük bir etkinlik olduğu için fazlasıyla hazırlandıklarını söyledi.