GAÜ, Hayat Çocuklar İle Renkli Projesi 16. Haftasını Geride Bıraktı

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ, Hayat Çocuklar İle Renkli Projesi 16. Haftasını Geride Bıraktı

"MİNİK YÜREKLER İLE RENGARENK"

GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk projesi, 16. hafta etkinliğini, "Minik Yürekler ile Rengarenk" diyerek gerçekleştirildi.

 

GAÜ Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi, Bölüm Başkanı, Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen yaptığı açıklamasında, bölge çocukları ile birlikte gerçekleştirmiş oldukları “Hayat Çocuklar ile Renkli" Sosyal Sorumluluk projesinin 16. haftasında "Minik Yürekler ile Rengarenk" konsepti adı altında GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından temin edilen rengarenk aksesuarlar ve rengarenk kıyafetleri minik yürekler ile paylaşarak gerçekleştirdiklerini belirtti. Proje dahilinde ayrıca, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi dersliklerinde İletişim Fakültesi öğrencileri ile bölge çocuklarının resim ve boyama yaparak eğlencenin yanında, eğitici faaliyetlerde gerçekleştirdiklerini ifade eden Dikmen, proje ile minik yüreklerin baharın gelişi ile birlikte rengarenk açan birer çiçek gibi ortalığı şenlendirdiğini ve neşelerinin herkese mutluluk kattığını söyledi.

 

Dikmen açıklamasının devamında, 4. sınıf dersi kapsamında, öğrencilerinin teorikte öğrendikleri bilgileri pratiğe dökerek gerçekleştirdikleri Sosyal Sorumluluk projesinin, GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından sosyal yardımlaşmanın öneminin ne kadar anlamlı ve değerli olduğunu her geçtiğimiz hafta daha belirgin bir şekilde görüyorum ve bu da beni çok mutlu ediyor dedi.

 

Dikmen, GAÜ, her zaman çevreye karşı sorumluluklarının bilincinde olan bir kuruluş olarak gelecek nesillere yaşanılabilir temiz bir çevre bırakmayı amaçlamıştır diyerek, 16. haftasını geride bırakan  “Hayat Çocuklar ile Renkli" Sosyal Sorumluluk projemiz sadece minik yüreklere eğitici ve öğretici olmayıp, koca yürekli öğrencilerimin  de hayatlarında giderek unutamayacakları bir iz bırakıyor dedi.  Minik yürekler ile kimi zaman oyun oynayarak, kimi zaman ise sadece onlara sarılarak yani her hafta düzenli olarak “SADECE ONLAR İÇİN” orada olarak miniklere sağlıklı bağlanma ve ayrılma duygusunu yaşatarak öğretimi amaçlıyoruz  dedi.