The American Nursery School Kayıtları Başladı Anaokulu Kayıtları İçin Sınırlı Kontenjan

Haberler

GAÜ'DEN

The American Nursery School Kayıtları Başladı Anaokulu Kayıtları İçin Sınırlı Kontenjan

Girne American Üniversitesi okullar grubuna bağlı The American Nursery School 2016 -2017 eğitim öğretim yılı kayıtları başladı. Anaokul, 2 yaş ve 3 yaş gruplarından gelen öğrencilerin sınıf kontenjanlarını doldurması nedeniyle sınırlı sayıda kontenjan bulunabilen The American Nursery School yeni dönem kayıtlarının başladığını açıkladı

2012, 2013, 2014,2015  doğumlu öğrencilerin kayıtlarının yapıldığı The American Nursery School`da, yoğun kayıt talebi nedeniyle bu yıl mülakatla öğrenci alımı yapılacağı bildirildi. 2015-2016 eğitim yılına yeni binasında başlayan anaokul ,12 ay açık olup Cumartesi günleri de eğitim vermekte.Teknolojiyle desteklenmiş , geniş sınıflarda ,eğitim dili  ingilizce olarak  uygulanmaktadır. İngilizce uygulanan müfredat ,Türkçe dersleri ve ikinci bir yabancı dil olarak Fransızcanın verilmesi küçük yaşlardan çocuğun gelişimine katkı sağlamaktadır. Yeni eğitim yılında müfredata satranç ve çocuk yogası derslerininde ekleneceği belirtildi.

 

Yeni okul binasında eğitime başlayan The American Nursery School güçlü eğitim kadrosu , teknik zengin alt yapısıyla adada eğitime yeni bir bakış açısı sunmaktadır.

 

Aile katılımlı etkinlikleri, çocuğun hem fiziksel hem de bilişsel gelişimini destekleyen organizasyonlarda birey olarak öne çıkarılırken gelecekte kendini ifade edebilen özgüveni yüksek  bir birey olması yolunda çocuğa tam destek sağlanmaktadır. The American Nursery School müdürü  Binnur Saymaz amaçlarını; “Eğitim ve öğretimde içinde bulunduğumuz teknolojinin hızla ilerlediği bilgi çağında en önemli unsur teknoloji okur yazarlığına sahip aynı zamanda da güler yüzlü, sevecen, deneyim sahibi öğretmenlerdir.

 

Son teknolojiyle donatılmış olan akıllı binamızda bu özelliklere sahip bir kadro ile İngilizceyi en iyi yöntem ve tekniklerle anadili gibi kullanabilen mutlu çocuk bireyler yetiştiriyoruz. Gelişimsel odaklı programlarımızla da yetenek ve becerilerini ön plana çıkarıyoruz. Okul öncesi dönemin en kritik dönem olduğunu biliyor ve bunu çok iyi değerlendiriyoruz.” diyerek açıklamada bulundu.