GAÜ, Üniversite Adaylarını Sait Gürsoy’la Biraraya Getirmeye Devam Ediyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ, Üniversite Adaylarını Sait Gürsoy’la Biraraya Getirmeye Devam Ediyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Yükseköğretimde 50.yılına doğru ilerlerken, üniversite sınavına hazırlanan gençleri Sait Gürsoy ile buluşturmaya devam ediyor.

Sait Gürsoy ile “Başarıya Doğru” Semineri 15 Nisan Cuma günü Saat 10.00’da Gazimağusa Rauf R. Denktaş Kültür ve Kongre Salonunda

 

GAÜ’nün Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteği ile KKTC’de 4 farklı merkezde gerçeklştiirdiği “Sait Gürsoy ile Başarıya Doğru” seminerleri, Girne, Lefkoşa ve Güzelyurt’ta yoğun katılım ile gerçekleşti. Gerçekleştirilen Sait Gürsoy ile “Başarıya Doğru” semineri ile üniversite adayları, eğitimciler ve aileler buluşurken, katılımcılar merak ettikleri noktalarda sorular sorma fırsatı yakaladılar. Sait Gürsoy ile Başarıya Doğru Seminerinin sonuncusu, 15 Nisan 2016 Cuma saat 10:00’da Gazimağusa Rauf. R. Denktaş Kültür ve Kongre Sarayında gerçekleşecek. 

 

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, lise öğrencileri, lise mezunu öğrenciler, eğitimciler ve veliler için gerçekleştirilen seminerin amacının, meslek seçimi, üniversite ve bölüm seçimlerinde dikkat edilmesi gerekenler olduğu belirtildi. Uzman Eğitimci ve Yazar Sait Gürsoy tarafından Kıbrıs’ın 4 farklı merkezinde gerçekleştirilen seminerlerde, üniversite adaylarına başarıya giden yolların anlatıldığı ifade edildi.

 

Ayrıca, 15 Nisan 2016 Cuma saat 10:00’da Gazimağusa Rauf. R. Denktaş Kültür ve Kongre Sarayında gerçekleşecek olan seminere tüm halkın davetli olduğu belirtilen açıklamada, katılımın ücretsiz olduğu vurgulandı.