GAÜ Okullar Grubu Başkanı Ersoy, Basketbol Takımını Kabul Etti

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Okullar Grubu Başkanı Ersoy, Basketbol Takımını Kabul Etti

İSKAR: “TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN BAŞARIYLA DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM”

Girne Amerikan Üniveristesi (GAÜ) Okullar Grubu Başkanı  Yrd. Doç. Dr. Ferdiye Ersoy , 2015-2016 eğitim-öğretim yılı liselerarası basketbol  şampiyonalarında iki yıldır üst üste başarı sağlayan Amerikan  Kolej Lise Erkek Basketbol  takımını ve antrenörlerini kabul etti.

 

2015 -2016 Eğitim-Öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Amirliği tarafından düzenlenen Liselerarası Basketbol şampiyonasında,  Amerikan Koleji Lise Erkek basketbol takımı iki yıl üst üste şampiyonluk kupasını aldı.

 

GAU Okullar Grubu Başkanı  Yrd. Doç. Dr. Ferdiye Ersoy , Türkiye’de yapılacak olan Liselerarası Basketbol Şampiyonasında  KKTC’yi temsil edecek olan  Amerikan Kolej  Lise Genç  Erkek  Basketbol  takımına başarılar dilediğini bildirdi.

 

Amerikan Kolej  Lise Genç  Erkek  Basketbol  takımında oynayan Mehmet Tekyıl,  Batuhan Tüzmen,  Can Yöncü,  Batuhan Asil, Berk Arıgan, Görkem Çiçek, Atahan Yıdız, Mustafa Çetin, Alpay Şerbetçioğlu, Ehsan Mahanji’den oluşan ve takım antrenörleri  Gökay İskar ve Caner Ay’ın katıldığı ziyarete okul idarecileride katıldı.

 

Amerikan Koleji Basketbol takım antrenörü Gökay İskar yaptığı açıklamada,‘takımın antremanlarına devam ettiğini , Türkiye’de yapılacak olan Şampiyonadan da başarıyla döneceklerine inandığını belirtti. İskar, öğrencilerin disiplinli çalışmalarıyla başarıya odaklandığını ve en iyi neticelerle dönmeyi planladıklarını söyledi.

 

GAU Okullar Grubu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ferdiye Ersoy, öğrencilere çalışma programlarıyla ve öğrencilerin akademik çalışmalarıyla da ilgili bilgi aldığı kabülde, Sporcuların beslenmesiyle ilgili nasıl bir program uygulandığı konuşuldu. 12. sınıfta olupta gelecek yıl üniversiteye gidecek olan öğrencilerin hedeflerini dinledi. Aile ortamında geçen toplantıda öğrenciler GAÜ Okullar Grubu Başkanına iyi dilekleri için teşekkür etti.