GAÜ Lympic Games 2016 Düzenlenen Ödül Töreni İle Sona Erdi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Lympic Games 2016 Düzenlenen Ödül Töreni İle Sona Erdi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Multi Cultural Center (MCC) tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen “GAU Lympic Games 2016, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampsü, GAÜ Lympic’de gerçekleşen Lympic Games 2016 kapsamında; futbol, masa tenisi, koşu, basketbol, satranç, uzun atlama, yüksek atlama, çim tenisi, bilardo gibi spor dallarında gerçekleştirilen turnuvlarda GAÜ öğrencileri doyasıya eğlendi.

 

Final oyunlarının ardından gerçekleşen madalya töreninde, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini, GAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, Rektör Prof. Dr. Kutsal Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi ve Rektör yardımcısı Doç. Dr. Hossein Sadri, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Sualp Davut, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Zerin Gürler, BESYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ferit Acar, BESYO Akademisyeni Yrd. Doç. Dr. Mustafa Apak, Spor Koordinatörü BESYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün, Uluslararası Marketing Sorumlusu ve MCC Direktörü Firuze Aygün Osman, Öğrenci Hizmetleri Koordinatörü Ozan Onur Erdoğan ve  Öğretim Üyesi Dr. Samson Fadiya takdim etti.

 

“GAU Lympic Games 2016” ödül töreninin ardından GAÜ TV’ye açıklamada bulunan GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk şunları söyledi; “Muhteşem bir organizasyon oldu. Öğrencilerimizin katılımından dolayı çok mutluyum. Herkes çok başarılıydı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Önümüzdeki yıllarda daha büyük bir oraganizasyon olacağına inanıyorum” dedi.

 

GAÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Sualp Davut ise yaptığı açıklamada, “GAU Lympick Games 2016”nın bu yıl ilk kez gerçekleştirdiklerini belirterek, öğrencilerden aldıkları geri dönüşten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Davut açıklamasının devamında, “Bu organizasyonu bundan sonra her sene yapacağız. Her şeyiyle mükemmel bir organizasyon oldu. Katılım oldukça fazlaydı. Öğrencilerimizi kutlamak istiyorum. Çok güzel yarışmalar gerçekleştirdiler” şeklinde açıklama yaptı.

 

“GAU Lympic Games 2016” hakkında görüşlerini dile getiren GAÜ Uluslararası Marketing Sorunlusu ve MCC Direktörü Firuze Aygün Osman; “Çok keyifli bir organizasyon oldu. İlk olduğu için biz de çok heyecanlıydık. Katılım yüksekti. Öğrenciler sportmence yarıştılar. Gelecek seneye Dans, Tiyatro vb diğer farklı türden kategori de eklemek istiyoruz” dedi.