GAÜ Akademisyenleri, 40'ı Aşkın Ülkede Yayınlanan Kitapları İçin İmza Günü Düzenlendi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Akademisyenleri, 40'ı Aşkın Ülkede Yayınlanan Kitapları İçin İmza Günü Düzenlendi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İşletme Fakültesi, Bankacılık ve Finans Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İlker Cıngıllıoğlu, 2011 ile 2016 yılları arasında yazmış olduğu 4 kitaptan 3’ü için Girne Akpınar Patisserie’de imza günü düzenledi.

Katılımın yoğun olduğu ve uzun kuyrukların oluştuğu Kitap İmza Günü etkinliğinde, Girnelilerin yanısıra yüze yakın GAÜ öğrencisi, GAÜ İşletme Fakültesi Öğretim Üyeleriyle buluşarak gurur dolu dakikalar yaşadı.

 

Cıngıllıoğlu imza gününde yaptığı konuşmasında; etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, onlarla birlikte bu organizasyonu yapmaktan ve öğrencilerine hocalarının imzasını taşıyan kitapları verebilmekten ötürü mutluluğunu belirtti.

 

Principles of the 21st Century Leadership – 2011 (21. Yüzyıl Liderlik Prensipleri), International Logistics– 2015 (Uluslararası Lojistik) ve International Business Essentials– 2016 (Uluslararası İşletme Esasları) isimli kitaplar GAÜ İşletme Fakültesi öğrencileri tarafından ders kitabı olarak okunmasının yanı sıra Amazon.com, Barnes & Noble, Booksamillion, Alibris, ve Booktopia gibi dünyanın önde gelen kitapçıları tarafından 40’ı aşkın ülkede okuyucusuyla buluşmakta.