Girne Amerikan Üniversitesi 52. Kütüphane Haftasını Kutluyor

Haberler

GAÜ'DEN

Girne Amerikan Üniversitesi 52. Kütüphane Haftasını Kutluyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), bünyesinde bulunan kütüphane kapsamında başlatmış olduğu geliştirme ve büyütme çalışmalarına devam ederken, Kütüphane Haftası bünyesinde etkinlikler gerçekleştiriyor.

Kütüphane Haftası kapsamında GAÜ Kütüphane Direktörü Serkan İpekçi ile gerçekleştirilen röportajda, GAÜ TV mikrofonlarına günün önemini ve özetini aktararak şunları söyledi; “Bir süre önce giriştiğimiz dönüşüm süreci ile hem basılı ve elektronik koleksiyonlarımızı yenilemeyi hem de kullanıcılarımıza sunduğumuz bilgi hizmetlerini çeşitlendirmeyi planlıyoruz” dedi.

 

Serkan İpekçi aynı zamanda GAÜ Ailesi ve değerli toplumumuz için yaratıcı bilgi hizmetlerini geliştirmenin peşinde olduklarını belirtti.

 

GAÜ Kütüphane Direktörü İpekçi sözlerini şöyle noktaladı: “52. Kütüphane Haftası’nda tüm kullanıcılarımıza yakında onların karşısına KKTC’nin en etkin ve en yaratıcı bilgi hizmetlerini sunan üniversite kütüphanesi olarak çıkacağımızı ifade etmek istiyoruz” diyerek, herkesin Kütüphane Haftasını kutladı.