Tiyatro Severler GAÜ'de Buluşuyor

Haberler

GAÜ'DEN

Tiyatro Severler GAÜ'de Buluşuyor

TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ OYUNLARI 22-27 MART TARİHLERİNDE GAÜ’DE SAHNELENECEK

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Sahne Sanatları Yüksekokulu, Drama ve Oyunculuk Bölümü, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü bir hafta olarak kutlamaya hazırlanıyor. Teknogold, Baştaşlar İnşaat, Le Chateau Lambousa Hotel işbirliği ve Kütür Dairesi’nin katkılarıyla  düzenlenen  GAÜ 3. Tiyatro Günleri, 22-27 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

Tiyatro Günleri’nin bu yılki başlığı “Tek Kişilik Oyunlar Buluşması”.  

 

22 Mart 2016 Salı günü Levent Üzümcü’nün oynadığı, Tiyatro İstanbul yapımı “Anlatılan Senin Hikayendir” adlı oyunla açılacak olan festival, 23 Mart Çarşamba; “Nihayet Bitti” Emre Kınay-Duru Tiyatro, 24 Mart Perşembe; “Boksör” Burak Sergen-Ustaların Sahnesi, 25 Mart Cuma; “Basit Bir Ev Kazası”  Günay Karacaoğlu-Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu ile devam edecek.

 

İlk Oyun, Levent Üzümcü’nün performansı ile ``Anlatılan Senin Hikayendir", 22 Mart 2016 Salı günü  GAÜ Uluslararası Spectrum Kongre Merkezi’nde tiyatro severler ile buluşuyor.

Biletler Tükenmeden Alın!

 

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, dünyaca ünlü oyunların sahne alacağı GAÜ 3’üncü Tiyatro Günleri kapsamında sahnelenecek oyunları için biletlerin; Lefkoşa Kasap Döner’den, GAÜ PitStop ve Akpınar Pastahaneleri’nden temin edilebileceği belirtilerek, konuyla ilgili detaylı bilginin 0(392) 650 2000 dahili 1165 numaralı telefon ile www.gau.edu.tr adresi ve gaupr@gau.edu.tr adresinden alınabileceği belirtildi.