The American Future College Öğrencilerinden Okuma Bayramı

The American Future College Öğrencilerinden Okuma Bayramı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren The American Future College 1. sınıf öğrencileri okuma bayramını coşkuyla kutladı.

GAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, Okullar Grubu Koordinatörü Berna Yılmazoğlu Özdoğa, Okul Müdürleri, veliler ve öğrencilerin katılımı ile The American Future College Lefkoşa Alayköy yerleşkesinde gerçekleşen okuma bayramında minik öğrenciler okuma sevinçlerini doyasıya yaşadı.

Okuma bayramı bünyesinde öğrenciler sınıf korosu olarak, marşlar,şiirler ve çeşitli şarkılar söylerken, meslekler, ünlü harfler, dersler konulu Türkçe oyunlar ve  Bus, Hero ve Seosons konulu İngilizce tiyatro oyunlarını sergilediler. Ayrıca Fransızca şarkılarıyla dans gösterisi yapan öğrenciler, dil yeteneklerini aileleri ve öğretmenlerine sergileme fırsatı yakaladı.

Okuma Bayramı sonunda öğrencilere Okuma belgeleri, GAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar tarafından takdim edildi.