GAÜ 7. KKTC Eğitim Çalıştayı Başlıyor

GAÜ 7. KKTC Eğitim Çalıştayı Başlıyor

10 MART PERŞEMBE GÜNÜ “KARİYER” KONULU SEMİNER, PROF. DR. BİNNUR YEŞİLYAPRAK TARAFINDAN VERİLECEK

Girne Amerikan Üniveristesi (GAÜ), yükseköğretimde 50.yılına doğru ilerlerken, her yıl geleneksel olarak düzenlediği KKTC Eğitim Çalıştayı’nın bu yıl 7.’sini gerçekleştiriyor.

10 Mart 2016 Perşembe günü saat 09:30’da GAÜ Millenium Senato Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan “GAÜ 7. KKTC Eğitim Çalıştayı”nda, KKTC Eğitim sisteminin gelişiminin yanında, Üniversite ve meslek seçimlerinde yapılan hataların ortadan kaldırarak, lise öğrencileri için daha iyi gelecek sağlamak hedeflenirken, çalıştay’a, Lise Yöneticileri, rehber öğretmenler ve branş öğretmenleri katılacak.

GAÜ 7. KKTC Eğitm Çalıştayı bünyesinde düzenlenecek olan eğitim seminerine konuşmacı olarak, PDR Alanında isim yapmış, Ankara Üniversitesi PDR Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak sunum gerçekleştirecek. Yeşilyaprak seminerinde, “Kariyer: Erken Başlayan, Hiç Bitmeyen Bir Yolculuk” konusunu KKTC Liselerinde ve dershanelerinde görev yapan eğitimcilerine aktaracak.