Amerikan Koleji’nden Küresel Gelecek Fırsatı

Haberler

GAÜ'DEN

Amerikan Koleji’nden Küresel Gelecek Fırsatı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji tarafından , 8. sınıftan 9.sınıfa geçecek öğrencilere yönelik okula kayıt koşulları, müfredat, spor, sosyal ve kültürel aktiviteler, akademik kadrosu ile ilgili tanıtım günü düzenliyor.

Konuyla ilgili GAÜ Okullar Grubundan yapılan açıklamada, İngilizce ve Türkçe müfredatlar yanında, bireysel gelişimi en üst düzeye taşıyan yerli ve yabancı güçlü uzmanlar kadrosu  tarafından uygulandığı GAÜ Okullar grubu, eğitim birimlerinde Fransız dilinin de ana müfredata eklendiği hatırlatılarak 8.sınıftan 9. sınıfa geçen öğrencilere için organize edilen  toplantının 9 Mart 2016 Çarşamba günü saat 14.00’da Amerikan Kolej okul binasında  gerçekleşeği belirtildi.

 

“2016 – 2017 Yeni Dönem Kayıtları Başladı”

 

Okul öncesi eğitimden başlayarak öğrencilere İngilizce ve Türkçe müfredatlar yanında Fransız dilinin yeterliliğini sağlayacak dil gelişim müfredatlarının da uygulandığının beliritildiği açıklamada bireysel gelişim ve kariyer yaşamında etkin kullanılan birden fazla dilin başarıdaki etkisine dikkat çekilerek GAÜ Okullar Grubu bünyesindeki eğitim kurumlarının yeni akademik dönem için öğrenci kayıtları kabul etmeye başladığı ifade edildi.

 

GAÜ Okullar Grubu ,Girne ve Lefkoşa  Alayköy yerleşkelerinde İngiltere, Kanada ve Rusya başta olmak üzere Macaristan, Bulgaristan, Güney Afrika, İran, Çin, Ürdün, Kazakistan ve Türkmenistan’dan 18 farklı ülkeden öğrencinin okulöncesinden başlayarak eğitime devam ettiğinin de belirtildiği açıklamada öğrencilerin anaokuldan başlayarak çok kültürlü bir ortam içerisinde, en son teknolojik altyapıyla desteklenen çağdaş bir eğitim anlayışıyla, öğrencilerin bütünlük gelişime önem verildiği vurgulandı.