İHA’dan GAÜ’ye Nezaket Ziyareti

Haberler

GAÜ'DEN

İHA’dan GAÜ’ye Nezaket Ziyareti

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Türkiye’nin en büyük habaer ajanslarından briisi olan İhlas Haber Ajansı (İHA) üst düzey yetkilileri tarafından ziyaret edildi.

KKTC`ye gelen İHA heyeti, GAÜ’ye nezaket ziyaretinde bulundu. GAÜ Yöneticler Kurulu Başkan Yardımcısı Olgun Üstün ve GAÜ Medya Koordinatörü Simge Özekler, İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Dış Haberler Müdürü Muammer Serhen ve İHA KKTC Temsilcisi Mesut Günsev ve İHA Reklam Koordinatörü Mehmet Tekin`i kabul etti.

 

Görüşmede İHA`nın Girne Amerikan Üniversitesi ile ilerleyen günlerde gerçekleştireceği işbirliği protokolünün detayları görüşülürken, aynı zamanda GAÜ`nün 50. yılına doğru ilerlerken Türkiye ve yurt dışındaki planları ile birlkte GAÜ’nün hedefleri ve vizyonu aktarıldı.

 

İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı ise GAÜ’nün genel olarak tanıtıcı ve yurt dışı olanakları ile dünya vatandaşı yetiştiren yöneticilerini kutlayarak, gerçekleştirmiş oldukları misafirperverlik adına da teşekkürlerini iletti. Kıbrıs`ın en güzel lokasyonunda bulunana GAÜ’de okuyan her bir öğrencinin çok şanslı olduğuna değinen Ballı, GAÜ`nün başarılarının devamını diledi.