GAÜ Hazırlık Fakültesi Yeni Dönem Öncesi Oryantasyon Gerçekleştirdi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Hazırlık Fakültesi Yeni Dönem Öncesi Oryantasyon Gerçekleştirdi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İngilizce Hazırlık Okulu 2015-2016 Bahar Dönemi başlangıcında Oryantasyon Programı gerçekleştirdi.

GAÜ Millenium Binası, Senato Kongre Merkezinde gerçekleşen iki oturum şeklinde gerçekleşen oryantasyon programında öğrenciler ve öğretmenler bilgilendirildi. İngilizce Hazırlık Okulu öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen oturum süresince, öğrenciler; kayıt işlemleri, ders içerikleri, sınav puanlamaları, genel sınıf ve disiplin kuralları, öğretmen-öğrenci ilişkileri konusunda bilgilendirildi. Soru Cevap bölümünde öğrencilerin ve öğrtemenlerin soruları cevaplanırken, aynı zamanda sosyal aktiviteler ve ders programları hakkında bilgi verildi. İngilizce ve Türkçe dillerinde yapılan oryantasyon programına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

 

GAÜ İngilizce Hazırlık Okulu Müdürü Hatice Asvaroğlu yapmış olduğu açıklamasında, öğrencilerle iletişim ve bilgi paylaşımının akademik başarının en önemli temeli olduğunu belirtirken, her yeni akademik dönem başlangıcında, İngilizce Hazırlık Okulu’nun öğrencilerine okulun işleyişi ve akademik uygulamarı ile ilgili oryantasyon programı düzenlediklerini vurguladı.