Ankara’da Sıcak Karşılama

Ankara’da Sıcak Karşılama

GAÜ Kurucu Rektörü Akpınar, Tuğrul Türkeş’le görüştü

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, Türkiye’nin Kıbrıs’tan da Sorumlu Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile görüştü.

Akpınar’ın Ankara’da yaptığı ziyarete GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Asım Vehbi de katıldı.

Ziyaretle ilgili olarak Twitter hesabında paylaşımda bulunan Serhat Akpınar “Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık’ta Sayın Asım Vehbi ile GAÜ ve KAÜ ile ilgili gelişmeleri, hedef ve planlarımızı anlatıyoruz” dedi.

Plaket takdim edildi

Türkiye’nin Kıbrıs’tan da Sorumlu Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’e bir Kıbrıslı Türk olarak çok değerli katkıları sebebiyle Girne Amerikan Üniversitesi’nin plaketini takdim ettiklerini söyleyen Akpınar “Sayın Bakan’ımıza çok teşekkürler ediyoruz” dedi.

Görüşmede, Kıbrıstan Sorumlu Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’i GAÜ ve Üniversiteler Birliği olarak KKTC Yüksek Öğretimi konusunda bilgilendirdiklerini ifade eden Akpınar, görüşmenin çok verimli geçtiğini, bir çok konuda müşterek yaklaşımların ortaya çıktığını söyledi.