Moldova Amerikan Üniversitesi’nde Kutlama

Haberler

GAÜ'DEN

Moldova Amerikan Üniversitesi’nde Kutlama

Girne Amerikan Üniversitesi’ne (GAU) bağlı Moldova Amerikan Üniversitesi’nde (MAU) düzenlenen yıl sonu etkinliğinde 2016’nın en iyi şekilde geçmesi için tüm çalışmaların kararlılıkla yürütüleceği belirtildi.

GAU Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar’ın çizdiği vizyon çerçevesinde güçlü bir kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini belirten yetkililer, 2015 yılında elde edilen başarıların 2016 yılında da  devam edeceğini belirterek gerçekleştirilmek istenen proje ve hedefler çerçevesinde çalışmalarını devam ettireceklerini ifade ettiler.

 

Yeni yıl resepsiyonu öncesinde yapılan konuşmalarda başarı için elbirliğiyle çalışmak konusunda sözleşen MAU yönetimi, düzenledikleri değerlendirme ve kutlama organizasyonunda güven tazelediler.

 

Devlet yetkilileri de katıldı

 

Girne Amerikan Üniversitesi’nin 2015 yılının en önemli adımlarından birini oluşturan Moldova Amerikan Üniversitesi’nin yeni yıl resepsiyonuna Moldova devlet yetkililerinin yanısıra üst düzey kişiler de katıldı.

 

Resepsiyonda Moldova Amerikan Üniversitesi öğrencileri yöresel halk oyunlarını sergilerken, 2016 yılı içinde iyi dileklerini ifade ederek görüşlerini belirttiler.

 

GAU’nün başarılarına övgü

 

Girne Amerikan Üniversitesi’nin dünya çapında kazandığı yüksek prestijini dile getiren Moldova Amerikan Üniversitesi yöneticileri, böyle güçlü bir kuruluşun mensubu olmaktan duydukları mutluluğu da ifade ettiler.