GAÜ’den Yeni Yıl Arifesinde Anlamlı Etkinlik

GAÜ’den Yeni Yıl Arifesinde Anlamlı Etkinlik

GAÜ, Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Rektörlük binası önünde “Dilek Ağacı” projesini hayata geçirdi.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen önderliğinde “Hayat, Çocuklar ile Renkli” Sosyal Sorumluluk projesinde her hafta düzenlenen etkinlikte, İletişim Fakültesi; Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri eşliğinde Arabahmet bölgesindeki çocuklara eğitim elinin uzatılmasının yanında, eğlenerek farkındalık yaratılması çerçevesinde 6. haftasını tamamlayan Sosyal Sorumluluk projesine destek için GAÜ’de yılbaşı dilek ağacı projesi başlatıldı.

GAÜ, Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Rektörlük binası önünde “Dilek Ağacı”  projesini  hayata  geçirdi. "Bir kart al bir dilek gerçek olsun" sloganıyla Kimsesiz Çocuklar yararına duyarlı GAÜ öğrencileri, akademisyenleri ve idari perdoneli dilek kartları satın alarak yardımda bulundu.

Konuyla ilglii GAÜ’den yapılan açıklamada, toplanan yardımların GAÜ İletişim fakültesi tarafından organize edilen  “Hayat, Çocuklar ile Renkli” sosyal sorumluluk projesine devredileceği vurgulandı.