İpek Koza Grubu'yla GAÜ Arasındaki Mahkemeleşme Sürüyor

İpek Koza Grubu'yla GAÜ Arasındaki Mahkemeleşme Sürüyor

İpek Koza Grubu, Logo taklitçiliğiyle suçlanıyor

İpek Koza Grubu`nun, Girne Amerikan Üniversitesi`nin logosunu taklit etmesiyle ilgili mahkeme kararının yakında sonuçlanması bekleniyor.

Son günlerde Türkiye`deki malvarlığına el konulacağı açıklanan İpek Koza Grubu`nun Ankara`da kurduğu "İpek Üniversitesi"nin Girne Amerikan Üniversitesi`nin logosunu taklit etmesiyle ilgili davada sona yaklaşıldığı, konunun şu an mahkeme aşamasında olduğu belirtildi.

İpek Üniversitesi`nin Logo başvurusu yaptığı günlerde GAÜ`nün itirazı üzerine kullanımı yasadışı hale gelen çift başlı kartal logosu için karşı dava açan İpek Koza Grubu`nun daha önceki emsaller dikkate alındığında bu logoyu yasal olarak kullanamayacağı, ancak bunun için mahkeme kararının beklendiği belirtildi.

İpek Koza Grubu`nun zaman kazanmak için yasal yolları kullandığı, ancak benzer konularda çıkan sonuçlar dikkate alındığında, mahkeme kararı heyecanla beklenmektedir.