Astroloji Okulu’nda Eğitimini Tamamlayan Öğrencilere Sertifikaları Verildi

Haberler

GAÜ'DEN

Astroloji Okulu’nda Eğitimini Tamamlayan Öğrencilere Sertifikaları Verildi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAU) Okullar Grubu bünyesinde bulunan GAU AstroArt Astroloji Okulu, 2014’den bu yana verdiği eğitimle astroloji dünyasıyla ilgilenen çok sayıda kişiye yepyeni ufuklar açtı, AstroArt Astroloji Okulu’nda eğitimini tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi. Sertifikalarını Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Sayın Serhat Akpınar ve AstroArt Astroloji Okulu Kurucusu Öner Döşer’den alan öğrenciler için özel bir tören düzenlendi.

AstroArt-GAU işbirliği

 

AstroArt Astroloji Okulu’nun çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi veren Öner Döşer “2015 yılında 10. Yılını kutlayan AstroArt Astroloji Okulu, Girne Amerikan Üniversitesi ile yapılan işbirliği neticesinde şimdi Üniversitemiz bünyesinde yer almaktadır” dedi.

 

Üniversite çatısı altındaki astroloji öğrencilerinin, gerekli sınavları geçip Rektörlük tarafından onaylanan geçerli belgeleri aldıktan sonra, bu bilimi öğrenebileceğini söyleyen Döşer “2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Temel Seviye sınıfı derslere başlamıştır. 

 

Yoğun talep üzerine 25 kişinin katılımıyla 36 hafta süren ders programı ile eğitim sunulmuştur” dedi.

 

Sertifikalar törenle verildi

 

Yapılan sınavların ardından başarılı olan öğrencilerin sertifikalarını GAU Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar’ın da katıldığı özel bir tören eşliğinde aldığını vurgulayan Öner Döşer “Orta Seviye’ye geçen öğrenciler eğitimlerine 2015-2016 Akademik Yılı’nda da  devam ediyorlar. Buna ek olarak Temel Seviye’ye ilgi de giderek artmakta. Yıllar geçtikçe AstroArt Astroloji Okulu ve Girne Amerikan Üniversitesi arasındaki işbirliği ilerliyor” diye konuştu