GAÜ Sosyal Sorumluluk Projesi Devam Ediyor: Rehabilitasyon Merkezi’ne Tekerlekli Sandalye

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Sosyal Sorumluluk Projesi Devam Ediyor: Rehabilitasyon Merkezi’ne Tekerlekli Sandalye

GAÜ Denizcilik Yüksekokulu’ndan örnek davranış

 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek  Girne Rehabilitasyon Merkezine  4 tane tekerlekli sandalye hediye edildi.

 

Girne Amerikan Üniversitesi  Denizcilik  Fakültesi öğrencileri ve  GAÜ Denizcilik Yüksekokulu Müdürü Efdal Safel öncülüğünde  Girne Rehabilitasyon Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirilerek Uzm.Dr. Atilla Ayral ile birlikte projenin ilk adımları atıldı.

 

Etkinlikte konuşan Efdal Safel “ GAÜ Denizcilik Kulubü öğrencileri ile bir arada sosyal sorumluluk projesi geliştirdik ve bunun ilk açılışını Atilla Ayral ile yapıyoruz. Daha önce böyle projelerimiz vardı; ağaç dikme olaraktı fakat; topluma ve insanlarımıza hitaben böyle bir çalışma geliştirdik” dedi.

 

Konuşmasında “Rehabilitasyon merkezinde, ihtiyaca göre sizlere bunları takdim etmek için bugün buraya dört tekerlekli sandalyeyi öğrencilerimizle birlikte getirdik” diyen Safel şunları kaydetti:

 

“Umarım bunları kullanacak vatandaşlarımıza yararlı oluruz; sizler için de kolaylık olur. Burada bulunmak aslında benim ve öğrencilerimiz için çok mutlu edici bir davranıştır. Bu mutluluğu burada yapmakta olduğunuz işin içine koyarsak küçük kalır. Biz isteriz ki daha da büyük yardım edelim; buraya verdiğiniz gönüllük mutluluğuna biz de yaklaşmaya çalışalım”

 

Uzman Dr. Atilla Ayral da konuşmasında “ GAÜ Denizcilik ve Ulaştırma Yüksek Okulu adına takdim ettiğiniz engellilerin kullanacağı ve çok basit bir şey olarak düşündüğünüz bu hizmet, sizin gibi düşünen yardımseverlerin böyle küçük küçük yardımlarıyla biz de büyük yardım yapabiliyoruz. En büyük yardımı sizin gibi düşünceli, yardımsever kişilerden alıyoruz” dedi.