GAÜ VE Okullar Grubunun Cadılar Bayramı Kutlamaları Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ VE Okullar Grubunun Cadılar Bayramı Kutlamaları Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)  öğrencileri ve Okullar grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji ve Future American Koleji öğrencileri cadılar bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

 

GAÜ Multi Culturel Center (MCC)’nin organize ettiği Cadılar Bayramı partisi, GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs RedRoom Cafe’de gerçekleşti. Öğrencilerin giymiş odukları kıyafetler ve yaptıkları yaratıcı makyajlar büyük ilgi toplarken, Dj performansı eşliğinde parti, karnaval havasında geçti.

 

GAÜ Okullar Grubu Cadılar Bayramı’nda Renkli Görüntülere Sahne Oldu

 

GAÜ Okullar Grubu Bünyesinde eğitim veren  Amerikan Koleji ve Future Amerikan Koleji öğrencileri, yaş gruplarına göre düzenlenen Cadılar Bayramı etkinliklerinde Doyasıya eğlendi. Amerikan Koleji Kıbrıs yeni yerleşkesi bünyesinde bulunan The Amerikan Nursery School, The American Elementary School ve The International Prep School öğrencileri ve Amerikan Koleji öğrencileri partilerde renkli görüntülere sahne oldu.

 

The Future American Collage öğrencileri, Alayköy yerleşkesinde düzenlenen organizasyonda Cadılar Bayramını öğretmenleri ile birlikte tasarlamış oldukları kostümleri ile birlite doyasıya kutladı.