Amerikan Koleji Uluslararası Platformda Kendini Birkez Daha Kanıtladı

Haberler

GAÜ'DEN

Amerikan Koleji Uluslararası Platformda Kendini Birkez Daha Kanıtladı

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren The American Elementary School ve The International Prep School öğrencileri 2015 Cambridge Starters-Movers ve Flyers sertifikalarını okul binasında yapılan bir törenle aldı.

 

Gau Okullar Grubu başkanı Dr. Ferdiye Ersoy, okul idarecileri ve ailelerin katılımlarıyla sertifika töreni yapıldı. The American Elementary School ve The International Prep School öğrencilerinin 2015 Cambridge Starters-Movers ve Flyers sınav sonuçlarında aldıkları yüksek notlar, burada verilen eğitimin Avrupa Dil Kriterleri Standartlarına uyumlu ve yüksek kalitede olduğunu bir kez daha ortaya çıkardı.

 

GAÜ Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren okullarda yabancı dil eğitimi 2 yaştan itibaren başlıyor. The American Elementary School Müdürü Mine Ağdaç yaptığı açıklamada “Okulumuzda İngilizce – Fransızca – Türkçe dillerinde her türlü teknolojik destekle eğitim veriliyor. Uluslararası platformda kendini ifade edebilen güçlü bireyler yetiştirmeyi amaç ediniyoruz. İlkokul öğrencilerinin başarısı düzenli ve sistemli bir çalışmayla gerçekleşir. Uluslararası kriterlere yönelik yapılan çalışmaları takip ediyor, eğitim-öğretim program ve planlamamızı buna göre düzenliyoruz. Yabancı dil eğitiminde okuma, yazma, konuşma ve dinleme bir bütündür ve sistemimiz sayesinde öğrencilerimiz bu dört beceriden oluşan sınavları çok iyi derecelerle geçmiştir. Gururluyuz.” Dedi.