Seçimin Galibi Ayden Tahsin Oldu

Seçimin Galibi Ayden Tahsin Oldu

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okulmlar Grubu’na bağlı Amerikan Kolej’de yapılan “okul kaptanlığı” seçimini Overly Genius grubunun adayı Ayden Tahsin kazandı.

Oldukça çekişmeli ve renkli geçen kaptanlık seçimleri öncesi yoğun bir kampanya sürdüren grupların birbiriyle yarışması, demokratik bir seçim heyecanı yaşatırken, öğrenciler de seçmen olarak bu kampanyada oylarını kullanarak katkı koydular.

Seçme ve seçilme heyecanı

Amerikan Koleji öğrencileri sadece akademik alandaki başarı ile değil, sosyal alanlardaki başarıları ile de eğitim bayrağını bir adım ileri taşıyor.

Kaptanlık seçimi için yarışan öğrenciler, demokratik bir seçim heyecanını arkadaşlarıyla birlikte lise çağlarında yaşıyor.

Yönetici vasıflarının oluşmasını sağlamak, liderlik, iletişim ve organizasyon becerilerinin gelişmesi, sorumluluk almak gibi önemli değerleri lise çağlarında edinebilmelerini amaç edinen öğrenci grupları seçime hazırlanıyor.

Seçim çalışmaları 4 gün sürdü

Amerikan Koleji seçim heyecanı ile eğitim - öğretim yılına başladı.

12-16 Ekim tarihleri arasında kaptanlık seçimlerine katılan adaylar, kurdukları stantlarda planlarından ve hedeflerinden bahsederek öğrenci arkadaşlarından destek istedi.

Cuma günü, eğlenceli aktivitelerle birlikte seçim yapıldı.

Overly Genius , Impact , ve Carpedium grupları seçimlere katıldı.

Sosyal sorumluluk projeleri hazırlayarak  yapılacak işlerinde sorumluluğunu taşımanın önemini genç yaşlarda kavrıyor.

Geleceğin yöneticileri

Geleceğin yöneticileri, bugünün kaptanları  lise sıralarından başlayarak bir projeyi ekipleriyle birlikte şekillendirmenin önemini kavrıyor.

Overly Genius , Impact , ve Carpedium gruplarıyla kaptanlık seçimlerine katılan adaylardan Overly Genius kazandı.

Okul Kaptanı olarak Ayden Tahsin seçildi.

Okul kaptanları yaşıtlarına ilham kaynağı olurken, büyüklerine de umut veriyor.

Uluslararası akreditasyonlara sahip, donanımlı bir okulda gelecek planlamanın keyfini yaşıyor.