GAU Akademisyenlerinin Uluslararası Bilimsel Yayınlara Yeni Katkısı

GAU Akademisyenlerinin Uluslararası Bilimsel Yayınlara Yeni Katkısı

Girne Amerikan Universitesi akademisyenlerinin girisimiyle, IJOMR-International Journal of Online Marketing Research, ilk sayisiyla uluslararasi akademik yayinlar dunyasina heyecanla katildi. Ana editorlugunu Girne Amerikan Universitesi Canterbury`nin Provost ve Dekan`i Prof.Ece Inan ile Girne Amerikan Universitesi Isletme ve Ekonomi Fakultesi Isletme Yonetimi Bolum Baskani Prof.Dr.Serdar Saydam`in, yardimci editorlugunu GAU`dan Dr.John Olotewo, Asst.Prof.Lawrence Emeagwali ve eski mezunlarimizdan Urdun Jadara Universitesi ogretim uyesi Asst.Prof.Dr.Luay Maani`nin ustlendigi yayina www.ijomr.org adresinden ulasilabilir. “Manufacturers and Retailers Influence On Market Structure and Pricing”, “Marketing and Logistics Strategy: The Integration Process”, “The Effect of Marketing Communications on Customer Based Brand Equity” baslikli makaleler, ilk sayida yayinlanan akademik calismalardan bazilari.