Bu Fırsatı Kaçırmayın

Haberler

GAÜ'DEN

Bu Fırsatı Kaçırmayın

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren okullara kontenjanlar çerçevesinde öğrenci kabulü devam ediyor.

 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, GAÜ Okullar Grubu’nun bünyesinde bulundurduğu The American College, The Nursery School, The American Elementery School, The American International School ve The Future Amerikan College-Lefkoşa’da, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı kayıtlarının devam ettiği belirtildi.

 

Yeni binada eğitim


Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Kolej 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı’na,  geliştirilmiş akıllı sınıflar ile tasarlanmış dünya standartlarındaki yeni okul binasında giriyor.

 

 

Çocukların gelişim ve yeteneklerine uygun ortamlar yaratmakta titiz olduklarını belirten yetkililer, tüm okullar grubu bünyesinde eğitim alacak öğrencilerin gelişimlerini tamamlamaları konusunda çok büyük bir vizyon üstlendiklerini vurguladılar.

 

 

GAÜ Okullar Grubu ile ilgili detaylı bilgi ve kontenjanlar hakkında  http://www.gau-americancollege.k12.tr/  adresinin ziyaret edilebileciği bildirildi.