“Herşey çok güzel ve mükemmel”

Haberler

GAÜ'DEN

“Herşey çok güzel ve mükemmel”

Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar’la birlikte GAÜ grubuna bağlı tesislerde inceleme gezisine katıldı.

 

Girne Amerikan Üniversitesi’nin dünyaca ünlü Florence Nightingale Hastanesi ve İstanbul Bilim Üniversitesi ile işbirliği içinde başlattığı hastane inşaatını inceleyen Sunat Atun “Böylesine önemli bir projeyi başlattığı için GAÜ yönetimine Kıbrıs Türk Halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

İnceleme gezisinde GAÜ okullar grubuna bağlı Amerikan Kolej’in yeni binasını gezen Sunat Atun, geliştirilmiş akıllı sınıflarla dizayn edilmiş okul binasına hayran kaldığını belirterek “Her şey çok güzel ve mükemmel, sizi kutluyorum” dedi.

Amerikan Kolej’le ilgili kısa bilgiler veren Akpınar “Burada eğitim görecek çocukları mükemmel teknolojik alt yapı ve saygın bir eğitimle kucaklamak istedik” dedi.

 

Son olarak Girne Amerikan Üniversitesi’ne bağlı Lapta’da bulunan Le Chateau Lambousa tesislerini gezen Atun, neredeyse atıl duruma gelmiş bir tesisin yeniden mükemmel bir hale getirilerek turizme kazandırılmasını takdirle karşıladığını ifade etti.