GAÜ’den Uluslararası Başarı

GAÜ’den Uluslararası Başarı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Spor Koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Muzaffer Doğgün, GAÜ  sporcularının 2014-2015 sezonunda tarihi başarılara imza atarak uluslararası alanda adını duyurmayı başardığını vurguladı.

GAÜ sporcularının katıldığı yarışmalar ve aldıkları dereceler şöyle:

A-FERDİ BAŞARILAR

1-Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitnes Şampiyonası (Ayrıca Türkiye Milli takım seçmeleri)

2-Emre Özkaram Şampiyon oldu ve Türkiye milli takımına seçilerek önümüzdeki hafta Avrupa şampiyonasında bizleri temsil etmeye hak kazandı.

3-İspanya Santa Susanna’da düzenlenen Avrupa Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda Emre Özkaram Avrupa 5’incisiolmayı başardı.

4-ISKA Fererasyonunun Portekiz’de düzenlediği Dünya Kickboks şampiyonasında KKTC Milli takımına girerek GAÜ’yü temsil eden sporcumuz Cemal Kayım, 86 kiloda Dünya İkincisi olmuştur

5-Türkiye Üniversitelerarası Masatenisi Şampiyonasına Ferdi olarak katılan sporcularımızdan Özgün Öztürk 2. Hüseyin Durmaz ise 3. olmuştur.

6-Türkiye Üniversitelerarası Badminton Süper Lig Ferdi müsabakalarında sporcumuz Esra Gökalp 3. olmuştur.

7-Türkiye Üniversitelerarası Eskrim Şampiyonasında Flore dalında sporcumuz Berkay Çağay 3. olmuştur.

8-KKTC Masatenisi Gençler Ferdi Şampiyonası’nda  kadınlarda:Elif  Töre, Erkeklerde Cemal Karaşampiyon olmuştur.