REKTÖR PROF. DR. YURTSEVER, ANKARA'DA GAÜ'YÜ TEMSİL ETTİ

Haberler

GAÜ'DEN

REKTÖR PROF. DR. YURTSEVER, ANKARA'DA GAÜ'YÜ TEMSİL ETTİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Rektörü Prof. Dr. Serdar Yurtsever;  TC. Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 2024-2025 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katılan 'TC- KKTC Üniversiteleri Rektörleri' arasındaki yerini alarak GAÜ'yü temsil etti.

 

GAÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada; Geçtiğimiz günlerde Ankara'da gerçekleşen ve TC. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Üyesi Bakanlar, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve Kurul Üyeleri, ilgili kurum başkanları, büyükelçiler ve rektörler, akademisyenler ile öğrenciler katıldığı törenin ardından Prof. Dr. Yurtsever'in, Ankara'da bulunduğu süre içerisinde, TC. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'ne bir nezaket ziyaretinde de bulunduğu belirtildi.



Söz konusu ziyaret; Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Metin Orbay'ın evsahipliğinde, Iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fırat Purtaş ve Dekan Yard. Doç.Dr. Fatih Dikmen'in katılımları ile gerçekleşti. TC.Yargıtay Onursal Daire Başkanı Şükrü Saraç'ın da ziyaret esnasında Prof. Dr. Serdar Yurtsever'e eşlik ettiği yönündeki ek bilgi de 'GAÜ Rektörlüğü Açıklaması'nda yer aldı.



--------------11.10.2024 GAU MEDYA------------