GAÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SERDAR YURTSEVER, GİRNE ÜNİVERSİTESİ İLE ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPÜSÜ'NÜN AKADEMİK YIL AÇILIŞLARINA KATILDI.

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SERDAR YURTSEVER, GİRNE ÜNİVERSİTESİ İLE ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPÜSÜ'NÜN AKADEMİK YIL AÇILIŞLARINA KATILDI.

 "ÜNİVERSİTELERİMİZİN AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENLERİNDEKİ BİRLİKTELİĞİMİZ, ÜLKEMİZDEKİ 'AKADEMİK ZENGİNLİĞİMİZDİR" 

 

- GAÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SERDAR YURTSEVER, GİRNE ÜNİVERSİTESİ İLE ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPÜSÜ'NÜN AKADEMİK YIL AÇILIŞLARINA KATILDI. 

 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Rektörü Prof. Dr. Serdar Yurtsever; Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen, Girne Üniversitesi (GÜ) ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsü'nün (ODTÜ KKTC) Akademik yıl açılış törenlerine katılarak, rektörleri nezdinde başarı dileklerini iletti.

 

Akademik platformlarda arzu edilen işbirliğinin, yeni bir sürecini himayesine alan Prof. Dr. Yurtsever'in beraberinde; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tülin Bodamyalı, Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Oya Ertuğruloğlu, Genel Sekreter Aylin Ayhan ve Rektörlük İdari Danışmanı Celal Sakka'dan oluşan GAÜ heyeti ile akademik açılış yılı törenlerine iştirak etmesi, her iki üniversitede de memnuniyet ile karşılandı.

 

GAÜ Rektörlüğü'nden verilen bilgiye ek olarak, Rektör Prof. Dr. Serdar Yurtsever imzalı bir bilgi notu da ayrıca paylaşıldı. İlgili notun içeriği şöyle;

 

"Yeni akademik yılda, 40'ıncı kuruluş yıldönümünü idrak edecek ve ilk özel üniversite payesini de uhdesinde barındıran Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) olarak; Ülkemiz yüksek öğrenim alanında saygın yerlerini alan üniversitelerimizin '2024- 2025 Akademik Yılı' açılış törenleri için nazik davetlerine icabet etmekten mutluluk duyuyoruz. Üniversitelerimizin açılış törenlerindeki birlikteliğimiz; Ülkemizdeki 'Akademik Zenginliğimiz' dir. 

 

Bu vesileyle; Girne Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. İlkay Salihoğlu ve Orta Doğu Teknik   Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsü Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil'e içten evsahiplikleri için teşekkür eder, şahıslarında akademik- idari personel ile tüm öğrencilerine başarı ve sağlık dileklerimizi aynı içtenlikle sunarız."