GAÜ REKTÖRÜ PROF. DR. YURTSEVER, GİRNE KAYMAKAMLIĞI İLE POLİS MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ REKTÖRÜ PROF. DR. YURTSEVER, GİRNE KAYMAKAMLIĞI İLE POLİS MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

  • YURTSEVER; “GAÜ, BÖLGEDEKİ KAMU KURUM VE KURULUŞLARI   İLE TAM BİR  İŞBİRLİĞİ HALİNDEDİR.”

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Rektörü Prof. Dr. Serdar Yurtsever göreve gelmesinin ardından başlattığı nezaket ziyaretleri kapsamında, Girne Kaymakamı Cemal Özcemoğlu ve Girne Polis Müdürü Aziz Nizamoğlu ile makamlarında biraraya geldi. 

GAÜ Rektörlüğü'nden verilen bilgiye göre; Rektör Prof. Dr. Yurtsever beraberinde, Genel Sekreter Aylin Ayhan ile birlikte geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Girne Amerikan Üniversitesi’nin bölgedeki kamu kurum ve kuruluşları ile tam bir işbirliği halinde olduğuna vurgu yaparak, üniversitenin bu kuruluşlara; Güncellenecek protokoller ile hizmet içi eğitim başta olmak üzere akademik katkının daha yoğun olarak sunulma amaçlı olmasını arzuladıklarını belirtti. 

Prof. Dr. Yurtsever, akademik tatilin bitmesi, okulların açılması ve özellikle yurtdışındaki öğrencilerin dönüşe başlaması ile kent  adına; Kaymakamlık ve Girne Belediyesi tarafından alınan tedbirler vesilesiyle ilgili kurumları ziyaret ederek,  tanışma ve teşekkür dileklerini iletme fırsatı bulduklarını da ifade etti. Yurtsever, Girne Polis Müdürlüğü ziyaretlerinde özellikle yeni öğretim yılının da yine asayiş ve huzur ortamı içinde başladığını belirterek, Girne Polis Müdürü Aziz Nizamoğlu nezdinde özveriyle görev yapan tüm emniyet mensuplarına ve ziyarette hazır bulunan Başmüfettiş Salih Koyutürk’e de teşekkür etti. 

 


----------------------------------GAÜ HABER/ 26.09.2024------------------------------------