GAÜ eğitim fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 2. Mesleki Eğitim Ve Yerli Ürünler Fuarına Katıldı

2. Mesleki Eğitim ve Yerli Ürünler Fuarı 7-9 Mayıs 2024 tarihleri arasında Lefkoşa Fuar alanında gerçekleşti. Fuar, meslek eğitimindeki alanları ve projelerin tanıtımının yanısıra öğrencilerin kariyer planlamasında firmalarla, odalarla, birlikler ve kooperatiflerle bir araya gelerek iş hayatıyla ilgili bir çok konuda bilgiye ulaşma imkanı yarattı. Fuarda ayrıca yerli ürünlerin tanıtımı da yapıdı. GAÜ eğitim fakültesi Okul Öncesi Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç Dr. Yağmur Suzan Sönmez, Uzman Tuğba Karakuş, Dr. Süleyman Aksu ve bölüm öğrencileri katıldı. GAÜ eğitim fakültesi Okul Öncesi Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç Dr. Yağmur Suzan Sönmez Fuarda Okul öncesi öğretmenliği bölümü  tanıtımı için gelen lise ve ilkokul öğrencilerine ve velilere bilgi verildigini belirtti. Ayrıca fen- matematik ve sanatsal etkinlikler yapılarak bölüm tanıtımının yapıldığını belirtti.  GAÜ Okul öncesi öğretmenliği bölümüne çok ilgi olduğunu ve gelen öğrencilerin ve velilerin çok memnun olmuş bir şekilde ayrıldıklarını belirtti. Sönmez yaptığı açıklamada kendilerine fırsat veren ve fuara gelerek kendilerine destek veren Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Umay Tükeş Günay’a, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Tülün Bodamyalı, Prof. Dr. Oya Ertuğruloğlu’na  ve Genel Sektreter Aylin Ayhan’a teşekkür etti.