Amerikan Future Kolej Öğrencilerinden “Yabancı Diller Gecesi”

Haberler

GAÜ'DEN

Amerikan Future Kolej Öğrencilerinden “Yabancı Diller Gecesi”

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) okullar grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Future Kolej öğrencileri yabancı diller gecesi düzenledi.

 

2014-2015 eğitim öğretim yılı sonu nedeniyle düzenlenen etkinlikte  öğrencilerin hazırladığı resim ve el işi çalışmaları büyük ilgi gördü.Resim öğretmenlerinin de katkı koyduğu sergide, yıl içinde yaş gruplarına göre hazırlanan bir çok farklı çalışma sergilendi. Sanat alanında öğrencilerin bakış açısını genişletmeyi amaçlayan çalışmalara beğeniyle izlendi.

 

Amerikan Future Koleji Müdürü Sevim Kayıkçı, sergiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Öncelikle yılsonu gösterisinde emeği geçen öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etmek istiyorum, yoğun geçen bir yılın ardından öğrenciler de tatili hak ettiler” dedi.


“3 dil 3 insan yetiştiriyoruz’’

 

Amerikan Future Koleji öğrencilerine, Türkçe’nin yanısıra İngilizce ve Fransızca eğitimi de verdiklerini kaydeden Kayıkçı “Üç dil, üç insan demektir, biz 3 dilde 3 insan yetiştiriyoruz” dedi. Konuşmaların ardından kutlamaların başladığı etkinlikte, Fransızca müziklerle dans ve piyesleri sahnede başarıyla canlandıran öğrenciler uzun süre alkışlandı.

 

Sahnede anasınıfların “Bees” sınıfı İngilizce - Fransızca Colours şarkısını, “Frog” sınıfı ise “How is the weather today’’ ve “La Semaine” ile “Future Farm’’ şarkısını söylerken 1. sınıflar  “ Mon voyage de six ans”, “Clap your hand’’ ve “Dog at the park’’ adlı şarkıyı seslendirdiler

 

5. Sınıf öğrencileri de “Wizard of Oz” oyunuyla, “Half Chicken”ı,  2. Sınıf öğrencileri tiyatro performansını, 4. Sınıflarda dünyaca ünlü “Fransızlar” performansıyla uzun uzun alkış topladı. Kolej öğrencileri Twist, Single Ladies, Lazy Song  ve Finali Muhsin Gürün tarafından yapılan  Micheal Jackson Show ile etkinliğe renk kattı.