GAÜ Kıtalararası Giriş ve Burs Sınavı'na Rekor Katılım

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Kıtalararası Giriş ve Burs Sınavı'na Rekor Katılım

ÖĞRENCİ ADAYLARI GAÜ’NÜN KÜRESEL EĞİTİM VE KESİNTİSİZ BURS FIRSATI İÇİN KIYASIYA YARIŞTI

 

GAÜ’DE YÜKSEK ÖĞRETİME BAŞLAYACAK ÖĞRENCİ ADAYLARI BURSLU OLARAK EĞİTİMLERİNE 3 KITADAKİ KÜRESEL KAMPÜSLERDE DEVAM ETME HAKKI KAZANACAK.

 

Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) KKTC Liselerinden mezun ve mezun durumdaki öğrenci adaylarına yönelik, yükseköğretim’de 30. yılına özel burslar vereceği giriş ve burs sınavı yoğun katılım ile gerçekleşti.

 

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te yoğun katılım ile gerçekleşen GAÜ 2015 Giriş ve Burs Sınavında öğrenciler kıyasıya yarıştı. Gerçekleştirilen GAÜ Giriş ve Burs sınavında öğrenci adayları kesintisiz %50, %75 ve %100 burslu eğitim hakkı kazanacak. Kazanılan burslar ile öğrenciler, Girne Amerikan Üniversitesi’nin Kıtalararası Kampüsleri olan İngiltere, Hong Kong ve ABD Kampüslerinde de öğrenim hakkı kazanacak.

 

GAÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından yapılan açıklamada KKTC  liselerinden mezun ya da mezun durumunda olan öğrencilere yönelik gerçekleştirilen Burs ve Giriş Sınavı sonuçlarının, başvuru formlarında belirtilenı telefon numaralarına, GAÜ yetkilileri tarafından şahsen aranıp tebliğ edileceği belirtildi.

 

GAÜ Burs ve Giriş Sınavı sonuçları ile ilgili detaylı bilginin GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile www.gau.edu.tr adresi veya 650 20 00 (dahili: 1185-1179-1221-1198) no’lu telefon numaralarından alınabileceğinin de aktarıldı.

 

“Burslar Kıtalararası Kampüslerde Geçerli Olacak”

 

Giriş ve Burs Sıralama Sınavı sonucunda burslu veya burssuz kayıt yaptıran öğrencilerin ise GAÜ İngiltere Canterbury, Hong Kong  ve ABD Washinghton kampüsleri ile Türkiye Kampüsü ilk eğitim binasında eğitimlerine  devam etme hakkı  kazanacağının da vurgulandığı  açıklamada, GAÜ’nün öğrenci ve öğrenci adaylarına uluslararası kampüslerinde küresel eğitim ve kıtalararası öğrenim hakkı verdiğinin altı çizilerek, tüm bursların Kıtalararası GAÜ kampüslerinde geçerli olacağı ifade edildi. Ayrıca GAÜ kıtalararası kampüsleri hakkında ayrıntılı bilgilerin http://www.gau.edu.tr/kurumsal/uluslararasi_kampusler  adresinden alına bileceğide vurgulandı.